2777
2789
عنوان

گلو دردی که خوب نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 30 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا دکتر ازم پرسیداخه رفلاکس مگه آدم خودش نمیفهمه؟؟ والا من متوجه نمیشم ولی ندارمامکان داره متوجه ...

آره .رفلاکس پنهان شایدباشه . یه مدت قرص معده پنتوپرازول بخور ببین تاثیرداره یانه

آره .رفلاکس پنهان شایدباشه . یه مدت قرص معده پنتوپرازول بخور ببین تاثیرداره یانه

اتفاقا صبح فکر میکردم 

که یه دوره اینم بخورم 

حتما باید بخورم دیگه طاقت درد گلو ندارم

مرسی عزیزم احتمال نود درصد همینه

واقعا؟؟ رو گلودرد ؟؟

سلام عزیزم میدونم تاپیک عفونت خون بچت زمانی که پنج ماهش بودمال خیلی وقت پیشه ولی میشه بگیدمن چکارمیتونم بکنم بچم نزدیک ب پنج ماهشه گاهی اوقات تب داره ودکترگفت ک عفونت خونش بالاست ۳۲هست ب نظرت چکارکنم ودکترت چی واسه بچتون نوشت؟

سلام عزیزم میدونم تاپیک عفونت خون بچت زمانی که پنج ماهش بودمال خیلی وقت پیشه ولی میشه بگیدمن چکارمیت ...

ببین تااااامیتونی بهش آب سیب طبیعی بده 

بهترین دارو قویترین عفونت بر و سم زدای قوی آب سیب هست 

تند تند بهش بده هم تب بر قوی هست 

من به بچم که اصلا هیچ‌جوره نمیخورد با آمپول با همین سرنگ میدادم به خوردش فقط اینجوری میخورد

این مورد تایید و تاکید طب سنتی و اسلامی هست 

میگن تو خوردن سیب و آب سیب افراط کنین 

اللّهم عجل الولیک الفرج