2777
2789

تاپیک آموزشی

یه روش خیلی راحت برای تشخیص اصل بودن برنج وجود داره که می‌تونین توی خونه امتحان کنین.

کافیه یه قابلمه کوچیک بردارین، روغن رو توش بریزین و بذارین روغن داغ بشه.
حالا چند تا دونه از برنج رو بندازین توی روغن داغ.
اگه برنج‌ها به ته قابلمه چسبیدن و راحت جدا نمی‌شن، مطمئن باشین که اون برنج پلاستیکیه!

این فقط یکی از روش‌های ساده برای تشخیص برنج تقلبی بود.
اگه می‌خواین تمام روش‌ها رو بدونین، کافیه عبارت "تشخیص برنج اصل قلی نژاد" رو توی گوگل جستجو کنین و اولین سایت رو باز کنین. توضیحات کامل رو اونجا می‌تونین بخونین.

من ابوالفضل قلی نژاد و مدیر سایت "فروشگاه خرید برنج" هستم. توی نی نی سایت، میخوام تا اطلاعات خودم درباره برنج رو به اشتراک بزارم و سوالات مرتبط با برنج رو پاسخ بدم.

مرسی عزیزم ولی وقتی خریدیم دیگ تست کنیم از جیب مون رفته 🫠😂

اره واقعا   

موقع خرید هم میشه با بررسی عطر، تا حدودی متوجهش شد. البته که اونم راه در رو داره. میتونن بهش اسانس برنج بزنن.

من ابوالفضل قلی نژاد و مدیر سایت "فروشگاه خرید برنج" هستم. توی نی نی سایت، میخوام تا اطلاعات خودم درباره برنج رو به اشتراک بزارم و سوالات مرتبط با برنج رو پاسخ بدم.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .