2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه کوچیک دارین

50 بازدید | 9 پست

میزارین اسباب بازی و کتاباشونو خراب کنن؟

بچه من به اسباب بازی پلاستیکی و خونه سازی خاله بازی اصلا علاقه نداره کتاب و کارت زیاد خریدم ولی همش باید مراقب باشم پاره نکنه اشکال نداره؟

بعضیا میزارن در اختیار بچه ولی اینجور ۲روزه باید فاتحشونو بخونم

کتاباشو دادنی دستش خودمم میشینم خشونت به خرج نده

بچمم خیلی خیلی شلوغه ۳سالشه هر چی دم دستش باشه حواسم نباشه نابود میکنه

میخوام ببینم رفتار درست چیه

بله تازه میدم، اگه میخوای خراب نکنه میتونی مثلا کتاب های ضخیم یا پارچه ای بخری که کمتر خراب میشن، من هم کاغذی هم پارچه ای بهش میدم و خیلی کتاب دوست داره، به مرور کمتر خراب میکنه

فک کنم باید با کنترل خودت طرز استفاده از هر وسیله رو به مرور بهش بفهمونی 

و برای تخلیه انرژیش هم بازی های پرجنب و جوش و با یکم خشونت هم بذار انجام بده همش کتاب و کارت و... کلافع میشن

لطفا لایک ننمایید🗿

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من اجازه نمی دادم ولی دیدم یواشکی ورق هار میکنه باهاشون کار دستی درست میکنه ، دیگه رهاش کردم

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

فک کنم باید با کنترل خودت طرز استفاده از هر وسیله رو به مرور بهش بفهمونی و برای تخلیه انرژیش هم بازی ...

خودش اینارو بیشتر دوست داره

پارک و بدو بدو که زیاد میبرم تاب و سرسره هم داره خوشش نمیاد 

خودش اینارو بیشتر دوست دارهپارک و بدو بدو که زیاد میبرم تاب و سرسره هم داره خوشش نمیاد

عع 

خب بیشتر ازین نمیدونم فک کنم با یه کاربلد یا متخصص تو این زمینه صحبت کنی بهتر باشه 

اینکه هم علاقه داره و هم میخواد خرابشون کنه 

لطفا لایک ننمایید🗿
اینم چند تا کتاباشو کلا ریز کرده جدید خریدم بهش دادنی همش مراقبم

ولش کن بزار پاره کنه بعد دیگه از چشمش می افته دیگه پاره نمی کنه ، هی بگی پاره نکن اون بدتر میکنه

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊