2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فکر می‌کردم ترکوندم ولی با توجه به سایت چندتا چیز رو اشتباه زدم.مثلاً مشتی بی‌خبر رو زدم مسند، در ...

منی که زدم بدل و مسند چه بلایی سرم میاد؟😂 نمره به گزینه درست میدن یا فقط باید به یکی اشاره میکردم؟

دارم حرص میخورم انقدر عصبانیم جواب درست نوشتم تو پاسخنامه بعد دوتا ضرب در خوشکل زدم واییییی اگه بلد ...

منم دقیقاااااا استعاره رو خط زدم نوشتم تشبیه

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚
منی که زدم بدل و مسند چه بلایی سرم میاد؟😂 نمره به گزینه درست میدن یا فقط باید به یکی اشاره میکردم؟

نمره نمیگیری چون دو جوابه باطل هست

آدم هارا حذف کن بگذار ذهنیتی تازه در تو به وجود آید که پز از اندیشه است