2777
2789
عنوان

مکمل برای وزن گیری جنین

113 بازدید | 21 پست

سلام دوستان 

برای وزن گیری جنین دکتر بهم سه تا مکمل پیشنهاد کرده، Bebe mum ، true mum  و lady mile

اگر کسی اطلاعات کاملی داره، ممنون میشم راهنمایی کنه کدومشون بهتره ؟

ترومام بهتره دکترم برام نوشت فوق تخصص پریناتولوژی نخوردم همینجوری وزنش بالاهس

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مکمل چه ویژگی هایی داشته باشه، می گیرد بهتره؟

ب ویژگی نیست تجربه و علم دکتره 

بیشتر لیدی میل میخورن ولی ترومام از نظر علمی ثابت شدهتره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید
عزیز شما تهران هستی؟اگر آره اسم دکترت چیه؟من دنبال یه دکتر برای بارداری های پر خطرم

دکتر محبوبه غریبی لکی عزیزم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
دکتر خوبیه؟

اره متخصص بارداری پرخطره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
ترومام بهتره دکترم برام نوشت فوق تخصص پریناتولوژی نخوردم همینجوری وزنش بالاهس

چند کیلو هست؟

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
من دیابت بارداری دارم و احتمال زایمان زودرس دادن.

اسی الان چن هفته ایی؟

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا مواظب جیگرگوشم باش🥲یا حضرت ام البنین خودت ضامن پسرم بشو ک سالم بدنیا بیاد🙏 الهی آمین🙏بچم تهدید ب سقطه توروخدا امضامو دیدی دعاش کن چیزیش نشه مرررسی😔😔دخترم چشم انتظار برادرشه🥲خدایا این بارم بهم رحم کن پسرمو بهم ببخش🙏

بیشتر ببینید