2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وآله نمیدانم زنگ میزنی نمی فروشن میگن عجله نداریم طرف آمده میگه طلا آمده پایین رفتن کار ملک

طلا رشد خودشو کرد الان فقط داره ملک و املاک گرون میشه جوری ک به پارسال میگن ارزونی بعدش دوباره اجناسه  بعد دلاره دلار 

خب دوساله که بازار توی رکود بوده و مسکن دوره بدی رو گذرونده ممکنه بازار دوار یک التهاب جدید بشه

یعنی ممکنه قیمت خونه بزنه بالا؟؟اره دوساله راکد بوده..من شنیدم خرداد ی موج گرونی مسکن داریم راسته؟

قیمتا بالا اما معامله خیلی کم

همسایه ما کوبید ۱۸۰ متری شش طبقه 

سریع چهارتاش رفت 

نمیدونم مردم از کجا پول میارن 

شوهرم از سه جا کار 

ماهی شصت هفتاد درآمد داره 

فقط خوب میخوریم و خوب میپوشیم 

نمیتونیم خونه را بزرگ کنیم 

چون الان زمانش نیست ببین چطور تابستون هم خرید میشه هم فروش اصلا تو محله ما خونه های میلیاردی هست میگ ...

ارتباطی به فصل و زمان نداره چون بازار یک رکود دوساله رو پشت سر گذاشته زمان که میگن برای اجاره هست و از برج ۳ تا ۵ فصل اجاره و جابجایی مستاجرها

کاربر آقا 
یعنی ممکنه قیمت خونه بزنه بالا؟؟اره دوساله راکد بوده..من شنیدم خرداد ی موج گرونی مسکن داریم راسته؟

ولی این شهر ما دو ساله خونه ثابت بود 

یهو بنگاهی ها حرفهاشان عوض شد 

نکنه این همون موج باشه

بله ممکنه بازار کشش افزایش قیمت رو داره چون مصالح ساختمانی خیلی گرون شده

کاربر آقا 
همسایه ما کوبید ۱۸۰ متری شش طبقه سریع چهارتاش رفت نمیدونم مردم از کجا پول میارن شوهرم از سه جا کار م ...

فقط برای ما راکده؟ والا من پارسال خرداد سکه ۴۰تومنی فروختم خونه خریدم  سکه شد ۱۰۰تومن  آپارتمان تکون نخورد   اللنم زدم قیمتها رو دیدم همونه که   حتی قیمت مسکن مهر هم دیدم با پارسال شب عید منظورم عید ۱۴۰۳ همون قیمته  مگه میشه؟؟؟؟؟؟؟