2777
2789
عنوان

کی چربی به صورتش تزریق کرده

803 بازدید | 10 پست

به صورتم چربی تزریق کردم  از کنار پام چربیو کشید۳ ماه پیش  بود الان زیر چشمم ورم کرده قرمز شده یعنی از چیه رفتم پیش دکترم هم امپول کورتون داد  ولی خیلی نکرانم

مطمینی از اونا؟ آخه من دخترم سرما خورد چشمام ورم کرد دکتر گفت جدیدا روی چشم ها اثر میزاره این سویه

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

فک کنم جای بدی تزریقش کرده مثلا رو عصب 

اینایی هم که فیلر تزریق میکنن زیر چشمشون برا گودی اگه دکتر بلد نباشه خوب تزریق کنه اینجوری میشن زیر چشمشون ورم میکنه 

هر چی بیشتر در خودم فرو میرم و خودم رو میشناسم ،بیشتر میفهمم چقدر محتاج محبت و نظر پروردگارمم...اللّهُمَّ اهدِني وسَدِّدْني، اللّهُمَّ اجعلْ في قَلْبي نُوراً، وفي بَصَري نُوراً، وفي سَمْعي نُوراً، وعنْ يَميني نُوراً، وعنْ يَساري نُوراً، وفوقي نُوراً، وتحتي نُوراً، واجعلْ لي نُوراً، يا أرحَمَ الرّاحِمينَ."**

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مطمینی از اونا؟ آخه من دخترم سرما خورد چشمام ورم کرد دکتر گفت جدیدا روی چشم ها اثر میزاره این سویه

اره عزیزم اگر وبیروس بود بالاخره داخل خوده چشمم قرمز میشد میسوخت ولی فقط زیر چشممه 

کورتون نزن خودش برطرف میشخ اون قسمتت یکم ملتهب شدهتزریق چربی خیلی قشنگه. ولی از دردش میترسم. شما درد ...

به هیچ وجه نزن هیچ قشنگی نداره بعد ی مدت صورت نامتقارن میشه چشماتم ورم میکنه اصلا نزن بزنی خودتو نابود کنی تو همین سایت سرچ کن چند نفر زدن پشیمون شد رفتن عمل برا تخلیه 

اره عزیزم اگر وبیروس بود بالاخره داخل خوده چشمم قرمز میشد میسوخت ولی فقط زیر چشممه

نه دختر منم فقط اطراف چشمم ورم کرد 

واقعا؟ یعنی درم کرد قرمز شد؟ بعد چه دارویی مصرف کرد؟

ببین در کل شما باید دکتر برین و بررسی بشه دختر من از کنار چشمش هم چرک قبلش زیاد میومد بعد یهو ورم کرد