2777
2789
عنوان

شوهر من از نظر جنسی خیلی فعاله ولی من نه ....

| مشاهده متن کامل بحث + 160541 بازدید | 37 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میدونم تاریخ مال خیلی وقت پیشه .... ولی منم میخواستم بگم که کاش شوهر منم یه کم سکسی تر بود برای ما به زور هفته ای یه باره ... ولی احساس میکنم اگه ماهی یه بارم بشه براش مهم نیست ...خوش به حال شما ....اخه اینم چیزیه که شکایت میکنید ......
خدایا مرا ببخش به خاطر درهایی که زدم ولی خانه تو نبود 
سلام.من قبل از بارداری به این چیزا علاقه ای نداشتم هفته ای یا شایدهم ماهی یکی دوباربود بعداز بارداری که دیگه بدتر از قبل شدم اصلا کلا متنفر شدم بیچاره شوهرم هم دیگه سرد شده به رو خودش هم نمیاره .چیکارکنم ؟؟؟؟اخه دلم نمیاد اذیتش کنم
ببخشید من این وسط یه سوالی دارم من ماه سوم بارداری هستم. از وقتی فهمیدیم باردارم اصلا نزدیکی نداشتیم . یه ماه پیش از دکترم پرسیدم گفت هفته ای دو بار مشکلی نیست. به شوهرم هم گفتم. اما شوشو یه بار هم نزدیکم نشده راستش من خودم هم میترسم. فکر کنم شوهرم هم میترسه. دلم به حالش میسوزه میگین چی کار کنیم.

من شنیدم خانمام می تونن نقطه جی شونو فعال کنن تا میل جنسیشون زیاد بشه. به نظر من اگر می خوای یه حد وسط پیدا کنین و هر دو لذت ببرین این کارو انجام بده. نه درد داره نه خونریزی. یکی از دختر خاله هام پیش دکتر شیرین شمس این کارو انجام داده خیلی راضیه

شوهر من ۵ ماهه تمایلی ب میل جنسی نداره ماهی ۲ باردرابطه جنسی داریم قبلا اینطوری نبود نمیدونم چرا اینطوری شده یه چند ماهیه هس که اینطوری شده چیکار کنم میل جنسیش زیاد شه ....؟؟؟

2810