2777
2789

بچه اولتون شیطون بود یا حرف گوش نکن ؟؟؟دومی رو که آوردین خوب شد؟، من پسرم ۵سالشه خودش همش میگه آجی یا داداش میخوام، به شدت شیطون خیلی اذیت می‌کنه 😣همه بهم میگن مشخص تک فرزنده اگه دومی رو بیاری خیلی خوب میشه☹️راست میگن؟؟؟شما از تجربه هاتون بگبن، ممنون میشم

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسرم اولم به شدت اروم و درونگرا  دومی شیطون و برونگرا سومی هم حس میکنم شیطون باشه یک سال و دوماهش هست ولی خب دومی خیلی تو رفتار اولی تاثیر گذاشت 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
من فعلا دارم از دست دومی دیونه میشمدختر بزرگم بزرگ‌شده خانم شدهکلا دوتا بچه اعصاب پولادین میخواد

کلا دومی ها شیطون هستن 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
من الان اولی 4 سالشه دومی 4 ماهشه پوستمو اولی کنده شیطونی میکنه لجباز شده هر چقد باهاش حرف میزنم به ...

وای خدا منم از همین میترسم😣اصلا نمی‌دونم چی خوبه چی بد

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩
وای خدا منم از همین میترسم😣اصلا نمی‌دونم چی خوبه چی بد

دآرم به بچه دوم شیر میدم خب گشنشه دیگه بچه اولم میبینه زود سینمو از دهن بچه دوم در میاره یا زود میگه مامان پاشو آب بده غذا بده بازی کن کلا نمیخاد بهش برسم منم فقط در حد شیز بدم پوشک عوض کنم بخوابونمش هس دیگه قربون صدقه بیا اصلا بوس نمیکنم  

اولی من آروم بود

دومی شر وشیطون

سومی هم ک هنوز نوزاده

هربچه ای ی طوره زیادربطی نداره

حب علی مث آبه زلاله❤                                                  اثرلقمه ی پاک وحلاله❤                                                  ذکر علی عباده ینییییییییی❤                                             همه ی ذکرا بی تو قیل وقاله❤  

بیشتر ببینید