2777
2789
عنوان

شوهرم از دیشب خونمون جهنم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 7259 بازدید | 133 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل از شوهرش نیست منطقی نگاه کن پدرومادرش تبعیض قائل میشن مشکل از پدرومادر اسیه

اتفاقاً مشکل از شوهرشه

شوهرش خاله زنکه

به تو چه که به فلانی چی جهیزیه دادن 

همونم که پدر زن داده ، باید خداشو  شکر کن 

بعد انسان بالغ خودش و با بقیه مقایسه نمیکنه

زبون داره ، هزینه ی سفر و آماده کنه ، دونگش و بده ، به اونا بگه ما هم میایم

دیگه چرا زندگی و به زنش تلخ میکنه؟

میگفتی جهاز ندادن خودت قبول کردی مشکل داشتی قبول نمیکردیبگو وقتی پولشو نداری پلن کدوم مسافرت رو باها ...

شوهرم خودش خیلی ناراحته بابت اینکه پول ندارن اما خب چیکار کنه نمیشه اونام هر ثانیه بزنن روش

بهش بگو منم ناراحتم از بعضی رفتارها ولی خوب چه کنم اون موقع بی نهایت دوستت داشتم و به خواست خودم بدون جهیزیه باتو ازدواج کردم چون تو رو دوست داشتمو الآنم تورو و زندگیمونو دوست دارم و دلم نمی‌خواد بخاطر این مسایل باهم دعوا کنیم بجای اینکه تمرکزمونو بذاریم رو این مسایل بیا باهم خوش باشیم به چیزایی که داریم و از خدا بخوایم برامون جبران بکنه 

چه موقعیت بدی تعجب میکنم پدرت چطوررر میتونه فرص بزاره بین تو خواهرت حالا که اینجوریه زیاد با شوهرت ن ...

پدرم خیلی منو دوست داشت 

خیلی ازم خواست با شوهرم ازدواج نکنم 

بعد خواهرم به انتخاب اون شوهر کرد 

من از چشش افتادم 

چی بهشون بگم هرچی بگم خواهرم فک می‌کنه حسودی میکنم

فکر دیگرون مهم نیست بزار بگه اون میخواد خودش بالاتر باشه شاید بگه حسودی نکن دلیل نمیشه فرق بزارن چون متاسفانه خانواده منم اینطوری بودن من رفت و آمدمو کم کردم