2777
2789
عنوان

شوهرم از دیشب خونمون جهنم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 7308 بازدید | 133 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا اینقدر گناه داشتم

حق داری منم جات بودم بینهایت ناراحت میشدم از دست پدرم 

کار این سریشون هم خوب نبود بعد مدتها رفتین انگار از عمد حرف سفر زدن که حرص شوهرت در بیاد 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

😂😂😂تا کی باید خرج بچه بدن؟!وقتی بچش خودش مستقل شده و خودش بدون تایید پدرش شوهرش و انتخاب کرده؟شای ...

اصلا نیازی به تایید پدرش نیست کی میخواین اینو بفهمین ادما خودش عقل شعور و احساسات دارن 

اسی میخواد زندگی کنه با اون مرد پس خودش باید تایید کنه مگه باباش میخواد با این مرد زیر ی سقف باشه ک اون بخواد تایید کنه  بعدم من میگم یک تعارف الکی میزد نمیخواس بزنه خب باشه وقتی رفتن پلن میچیدن معرض ادم حسابشدن نکردن شوهرش حق داره ناراحتشه

i عشق آرمان مامانه رومیسا 💜

مادرشوهرم منو نخواست بعد ۱۵ سال چه خوبی‌هایش که در حقش کردم کرونا گرفت دختر خودش نزدیکش نشد من با بجه چهل روزه براش همه کار کردم آخرش آدم بده من بودم کسی نخواستی هرکاری کنی به چشمش نمیای 

اصلا نیازی به تایید پدرش نیست کی میخواین اینو بفهمین ادما خودش عقل شعور و احساسات دارن اسی میخواد زن ...

اون چیزی که پدر میبینه ، هیچ وقت بچه ها نمیبینن

اسی هم الان از تاپیکاش معلومه وضعیتش 

شوهرت عاشقت بود یه کوه مخالفت بودن دوست داشت از کجا معلوم به خاطر پول بابات برات نقشه نکشیده از روز اولم میدونسته از پول خبری نیست حالا یادش اومده بهت سرکوفت بزنه عشق نبوده هوس بوده مثل شوهر من