2777
2789

ریاضی و‌املاش ضعیف بود چندروز زیادددد زیاد زیاد باهاش کار کردم

ریاضیش عالی شد امروز تموم شد داد امتحانش وهمه رو‌درست حل کرده بود 

ولی املاش ضعیف بود معلمش گفت دوباره میگیرم‌ازش

دوتا متن طولانی فرستاد از غروب باهاش تمرین کردم 

همش یادش میره😭😭😭

کلاس اول

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب تا این موقع شب باهاش کار میکردی معلومه قاطی میکنه. کمی بیخیالی طی کن 

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
بیشتر ببینید

منم باهاش املا کار کردم دیروز داشت بعد ۲تا غلط داشت گفت خانم گفته بیا درستش کن دقیقا من خواهر رو باهاش کار کردم آخرم نوشته بود خواحر با ح حوله

امروزم ریاضی کار کردم فردا ریاضی داره من دیگه نمیدونم اونجا چیکار کنه

اونقدر به واقعی شدن خواسته هام مطمئنم که مطمئنم خدام خداس🙏