2777
2789
عنوان

شوهرم یه مرد همه چی تمومه ولی ای کاش😔

| مشاهده متن کامل بحث + 225517 بازدید | 1154 پست
اره مؤثره دور بودنه،ولی هم بخاطر پسرت هم بخاطر خودت اصلا فعلا نه بد خلقی کن نه چیزیو به روش بیار چون ...

ممنون گلم دارم همینکارو میکنم..

تا ببینم خدا چی میخواد بچه نداشتم جدا میشدم یکم مهر طلبیم کار دستم داد محبت کم دیده بودم بخاطر فوت پدرم از ی طرف دوس ندارم پسرمم این کمبود داشته باشه

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
ممنون گلم دارم همینکارو میکنم..تا ببینم خدا چی میخواد بچه نداشتم جدا میشدم یکم مهر طلبیم کار دستم دا ...

الهی بگردم میدونم میفهممت،منم شبیه توام ولی همین که مشکل رو فهمیدی از کجاست و پذیرفتی نصف بیشتر راهو رفتی اصلا نگران مسرت نباش همین ک هم چیم مادر آگاهی داره هیج اسییی نمیبینه  اصلا به خودت سخت نگیر و آزار فکری نده خودتو به بهترین شکل میتونی مدیریتش کنی و از پسش برمیای 💗💗✨️✨️

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الهی بگردم میدونم میفهممت،منم شبیه توام ولی همین که مشکل رو فهمیدی از کجاست و پذیرفتی نصف بیشتر راهو ...

توکل بخدا بتونم پسرم قشنگ بزرگ کنم ‌‌..

ان شالله موفق باشی دوستم حتما کانال استاد محمد شجاعی بببین  من تمام خلا های روحیم باهاش پر شد و عاشق خالقم شدم 

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
توکل بخدا بتونم پسرم قشنگ بزرگ کنم ‌‌..ان شالله موفق باشی دوستم حتما کانال استاد محمد شجاعی بببین م ...

شک نکن ک به بهترین شکل بزرگش میکنی 💗💗💗💗✨️✨️کجا هست کانالش گلم؟ایدیشو اگ داشتی ممنون میشم بذاری 

بد جایی مشکلت رو مطرح کردی . اینجا تا زندگیتو نابود نکنن ولت نمیکنن . زندگیتو تحت تاثیر حرفهای افراد ...

من ۳۰ سال رو رد کردم تحصیل کرده ام تحت تاثیر حرفی قرار نمیگیرم فقط از راهنمایی کاربرا استفاده کردم که الحق خوبم راهنمایی کردن

آخ قربون دهنت میخاستم بنویسم ترسیدم بخدا اکثر مردها چند سال که از زندگی میگذره و دچار یکنواختی میشن ...

بجز واژه ترجیح میدن تماما مطلبت درسته.

هیچ مردی هیچ زن و‌دختری رو به همسرش ترجیح نمیده 

همه شون زمانی که دستشون رو میشه طرف همسرشون میگیرن تلاش برای بخشش چه اونی که بچه داره چه نداره و چ بسا به شخص سوم حمله میکنن 

دلایل گرایششون به سن بالاها بخاطر محبت از سمت مادر و جزئیات دیگه مرتبط با همونه 

گرایششون دلایل روانی ‌و ذاتی بسیاری داره ولی هرچه که هست همه اونها هیچوقت جایگاه همسرو نمیگیرن.

اما خیانت زن کاملا عکس اتفاقاتی هست که برای مرد میفته. زن خیلی سخت تر این خطا ازش سر میزنه اما اگه سر زد اون مرد به شوهر ترجیح داده میشه چه بسا پرونده های بسیاری در رابطه با حذف فیزیکی شوهر در جریان و بسته شده. 

معتبرترین آمار در تهران مربوط به شوهرکشی در تهران از هر ده قتل در تهران ۶مورد اون شوهرکشی است.زنهایی که دستشون رو میشه اگر استطاعت مالی داشته باشن چشم تو چشم مرد میشن و اونو با تی پا از زندگی پرت میکنن. اونی هم ک نداره اما خیالش از ساپورت مالی و امنیت و اعتماد طرفش راحت باشه اونهم میره. فقط در صورتیکه بدونه حالا که رو شده طرفو فقط بخاطر ترگل ورگل بودن خیانت کرده و قبر آقا سیمان میخواد عجز و لابه و زاری و التماس چاشنی میشه.

دقیقا به همین دلایل مستند قید شده پاراگراف بالا چون زن از دیدگاه خودش به قضیه خیانت میپردازه اذیت میشه چون فکر میکنه پس زده شده کسی بهش ارجحیت داده شده و ... در صورتیکه این اتفاق نیفتاده 

مطالب بالا در مقام دفاع از هیچ طرفی نبوده 

ولی دونستن و اشراف بهش باعث واکنش درست و منطقی تر به کنش میشه.

چهارتا خط هم راجع ب تغذیه مطالعه داشتم کمکی بربیاد دریغ نمیکنم.

استارتر یه جا توی کامنتا نوشتی کاش دست بزن داشت اما خیانت نمیکرد، خیلی اشتباهه... ما زن ها متاسفانه ترجیح میدیم کتک بخوریم اما دوست داشته بشیم! هیچوقت اینو نگو. 

مردی که زنشو میزنه انگار برده اون هستی، اما الان فقط خیانت کرده که یه ضربه روحی هست شاید دردش بیشتر باشه اما ما داریم روزانه از هر کسی ضربه روحس میخوریم اما هیچکس حق نداره روی ما دست بلند کنه‌. دوستان یادتون باشه با کتک شوهراتون نسازید.

درباره خیانت همسرت هم متاسفانه الان باهرکس دیگه ای باشه ممکنه اون کتک هم بزنه خیانت هم بکنه! بیشتر فکرکن شاید شوهرت مریضه نیاز به مشاور داشته باشه اگر مریض باشه و بره واسه درمان میشه ببخشیش

بجز واژه ترجیح میدن تماما مطلبت درسته.هیچ مردی هیچ زن و‌دختری رو به همسرش ترجیح نمیده همه شون زمانی ...

وای درسته چقدر

اینهمه مرد خیانت میکنه کم پیش میاد زنشو بکشه تا به زن دوم برسه، اما زنا با اینکه کمتر خیانت میکنن بیشتر پیش اومده شوهره رو بکشن🤣🤣

آره منم اطرافم زیاد دیدم که زنی که خیانت میکنه دیگه به زندگیش برنمیگرده چون همش اون دوستپسره رو به شوهره ترجیح میده حتی با شوهرش نمیخوابید دیگه!

در اصل خیانت مرد ازاین منظر کاره بدی هست که ضربه روحی زیادی به زن وارد میکنه، و مردی که خیانت میکنه انگار براش اهمیت نداره که زنش درصورتی که بفهمه چقدر داغون میشه و ازاین جهت کارشون بسیار زشته حتی اگر رابطه با زنشونو ترجیج بدن بازم این بی توجهی به داغون شدن زنشون قابل چشک پوشی نیست. اما حرفاتون از این جهت که کمی استارتر از جانب دیگه ای به ماجرا نگاه کنه خوب بود

اسی چرا دوست داری اینجا رو بهم بریزی ؟

الان نشستی همه کامنتها رو جواب میدی

هر کس یه ویژگی خوب از شوهرش میگه میگی اره مال منم همین بود خیانت کرد. ایجاد ناامنی و ناامیدی میکنی باعث میشی همه به زندگیشون شک کنن

قطع به یقین تاپیک فیک هست‌. 

فقط هدف تاپیک ایجاد ناامنی ذهنی تو کاربراست 

حتی اگر واقعی باشه نباید اینجا مطرح کنی 

اصلا هدفت درد دل هم نیست هر کس هر چی میگه میگی خودم زرنگم آلم بلم... 

واقعا من حلال نمیکنم آدمهایی که اینجا از سادگی کاربرا سواستفاده میکنن...

این مردای مذهبی چرا بیشتر ازمردای عادی به همجنسشون تمایل دارن🤭🤣😂😂

نه منکه ندیدم اصلا 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بیشتر ببینید
بجز واژه ترجیح میدن تماما مطلبت درسته.هیچ مردی هیچ زن و‌دختری رو به همسرش ترجیح نمیده همه شون زمانی ...

نه عزیزم خیلی از مردها هم هستن که زن سوم رو ترجیح میدن به زن خودشون و اصلا ربطی نداره مردا بخوان جدا بشن قانون دست شونو باز گذاشته راحت جدا میشن ولی زنا راحت نمیتونن جدا بشن درثانی همه کساییکه شوهرا شونو میکشن خیانت نکردن خیلیا شون بخاطر دلایل دیگه اینکارو میکنن 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بیشتر ببینید
این مردای مذهبی چرا بیشتر ازمردای عادی به همجنسشون تمایل دارن🤭🤣😂😂

این جور مردا  مذهبی نیستن 

مذهبی نما اند

اسلام و مذهب تمایل به هم جنس رو حرام کرده و گناهه 

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
بیشتر ببینید