2777
2789
عنوان

شوهرم یه مرد همه چی تمومه ولی ای کاش😔

| مشاهده متن کامل بحث + 225551 بازدید | 1154 پست
اهل چشم چرونی نیست !! پس چطور در عرض ی سال به ۲ تا زن دیگه به جز زن خودش چشم داشته؟ چه اهمیتی داره ک ...

از چشمم افتاده الان حتی حالم بهم میخوره دستش بهم بخوره 

اسمشو تو گوشیم سیو کرده بودم پاک کردم فقط شماره اس

عکساشو از اینستام پاک کردم

به نظرم دومین راه حل بهتره اگه حق طلاق بهت بده که آزادتری میتونی سر حوصله تصمیم بگیریبعد ببین محیط خ ...

پدرم مثل کوه پشتمه چون از اولم به این ازدواج راضی نبود

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من نمیدونم چرا تو سر این مردهای خیانتکار پهن کار شده!

یکی نیست بهشون بگه خب احمقا! شما هرچقدرم تیز و بز باشی و زنتم کودن ترین زن روی زمین باشه بالاخره خیانتت براش رو می‌شه! پس چرا باز خیانت میکنید.!؟ خاک بر اون سرتون 

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 کاربری دست دونفره 👩🏼👩🏻

بیشتر ببینید
انقد راحت تحقیر نکن سرت نیومده که بفهمی من هیچوقت حتی یه درصد احتمال نمیدادم تجربه کنم چون شوهرم به ...

من کیو تحقیر کردم. 

ایشون داشت می‌گفت باید زمان مثل بدبختا باشن طلاق نگیرند فقط بسوزند بسازن 

ولی زنی که حمایت مالی داره پشتوانه داره چرا باید به هر ذلتی تن بده

بهش بگو میمونم ولی همه چیزتو میزنی به نام من و حق طلاقم میدی بهم. 

کوچک ترین اشتباهی کرد کارو یکسره کن

ینی میشه ی روز منم تیکر بارداری بزارم و منتظرت باشم کوچولوی من؟ 🥺❤

از چشمم افتاده الان حتی حالم بهم میخوره دستش بهم بخوره اسمشو تو گوشیم سیو کرده بودم پاک کردم فقط شما ...

ببخشید ی وقت ناراحت نشی بابت حرفام.ولی بدم میاد مردا بت مظلوم نمایی کثافت کاریاشون رو کوچیک جلوه بدن.. ارزوی بهترین هارو واست دارم انشالله خدا به دلت آرامش بده... 

درسته، یاد این داستان افتادم📚داستان کوتاه📚مردی وارد خانه شد و دید همسرش گریه می کند. ازاو علت را ج ...

دقیقا شوهر منم همینه زیاد یه کار نهی میکنه میدونم که کرده اون کارو

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....