2777
2789

من نزدیک ۱۴ سالم(سال ۹۷) که نی نی سایت رو کشف کردم

اون موقع فقط تاپیک های لاغری و رژیم آب رو می‌خوندم (۱۴ کیلو وزن کم کردم)

شما چه موقع بود و چرا

اگر حاجتی دارین اسم میاتتونو تاپیک قبلیم بگید ب نیابتتون ی جز قرآن بخونم.

از استارتر معذرت میخوام 💚🌹حلالم کن

🌕'الحمدلله کَمْا هُوَ اَهْلُهْ، برام دعا کنین به حاحت چهارسالم برسم هر کی برام دعا کرد آرزو میکنم خدا هر چی میخواد بهش بده به حق حضرت عباس (ع) ، دختر امام زمانم ازش خواستم و دستم و به لطف و عنایت خدا گرفت،هر جا گره خورد به زندگیتون برین سراغش حتما دستتونو میگیره! خودش گفته حل و فصل مشکلات شیعیانمون بر عهده ی ماست  

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بالای ۳٠ سالگیم.. سوال داشتم دیدم اسم سایت اومد کنجکاو شدم و عضو شدم الیته با مرارت های بسیار 😑😑😒😒😒🤣

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

بالای ۳٠ سالگیم.. سوال داشتم دیدم اسم سایت اومد کنجکاو شدم و عضو شدم الیته با مرارت های بسیار 😑😑😒 ...

آره منم قبلا سوال داشتم نی نی سایت رو گوگل پیدا کردم 

یادش بخیر چه زود زمان میگذره

من ۱۳ سالم بود از طریق درس و مدرسه آشنا شدم 

یه چیزی تو گوگل زدم بعدش آورد خاطرات مدرسه نی نی سایت رفتم توش دیدم که جالبه 

از اون به بعد هرچی سرچ میزدم گوگل آخرش مینوشتم نی نی سایت

ولی بلد نبود وارد شم 

آخرش تو ۱۶ سالگیم وارد شدم 

‌‌- خودت‌ باش؛ جهان‌ اصالت‌ را مےستاید!🌱'️