2777
2789

من رفته بودم کنسرت راغب و علاقه شدیدی دارم بهش

وسط ردیف دوم نشسته بودم میرف میومد چشمش میوفتاد بهم

وسط مسطا هی هی صداش میکردم میگفتم راااااغب عاشقتمم 

یا قربونت برمممممم

بعد این چون وسط اجرا اینا بود نگا میکرد بهم لبخند میزد 

بعد یبار سکوت بود دااااد زدم با تموم وجود راااااغب

نگام کرد گف جانم و لبخند زد واییییی من مردممممم

سوختم، خاکسترم را باد برد / بهترین یارم مرا از یاد برد 🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رفته بودم کنسرت راغب و علاقه شدیدی دارم بهشوسط ردیف دوم نشسته بودم میرف میومد چشمش میوفتاد بهموسط ...

عزیزم 😂❤️

_و'خانواده'تمامیت یک انسانه..!🤍️  

رفتم مهمونی به صاحب خونه گفتم خوش اومدی یا یبار با اعتماد بنفس از جلو پسرا فامیل رد شدم بعد فهمیدم ل ...

وای 😂

خیلی بده،ما همیشه سیزده بدر ها می‌رفتیم(خانوادگی‌؛تقریبا چهل پنجاه نفری می‌شدیم) بعد داشتیم وسطی بازی میکردیم کل پسرای فامیل هم بودن بعد بازی اومدم نشستم دیدم خواهرم میگه لباست خونی شده،منو میگی میخواستم بمیرم🤣🤣🤣🤣

وای 😂خیلی بده،ما همیشه سیزده بدر ها می‌رفتیم(خانوادگی‌؛تقریبا چهل پنجاه نفری می‌شدیم) بعد داشتیم وس ...

خاطره ای منم 13 بدر بود 1400 وقتی یادش میوفتم از خجالت اب میشم

امیدوارم به هرچی میخوای برسی 💕💕

وای  خالم گناه داره پیره وضعشم اونقدر خوب نیست  بعد اومد بهم عیدی بده کلی گفتم نمیگیرم و اینا بعد اومدم دیگه بگیرم تشکر کنم گفتم قابل نداره اونم گفت اره ناقابله😩😩😭😭😭آب شدممم  به هیشکی نگفتم مامانم بگم پارم میکنهههه  خیلی منو دوست داره  از نوه هاشم بیشتر بهم عیدی داد چرا بلد نیستم مثل ادم تشکر کنمممم🤦🏻‍♀️

وای خالم گناه داره پیره وضعشم اونقدر خوب نیست بعد اومد بهم عیدی بده کلی گفتم نمیگیرم و اینا بعد او ...

وای خدا نکشتت 🤣🤣🤣

با دختر خاله ام و خواهرم بودم و من از زن داییم عصبانی بودم و داشتم راجع بهش چیزای بدی میگفتم و پسر داییم اومده بود و یه جا نشسته بود و منتظر داداشم بود منم حواسم بهش نبود و کلی راجع به خانوادش زر زدم چون عصبانی بودم ازشون 😭😂😂 الانم قراره بیاد خاستگاریم و من نمیدونم اگه راجع به اون مسئله پرسید چی جوابشو بدم ، واس دو سه سال پیش بود و خداکنه یادش بره که میدونم هیچوقت یادش نمیره🥺😂😂