2777
2789
عنوان

چه دعایی بخونم زندگیم درست بشه

691 بازدید | 51 پست

خسته شدم شوهرمم بریده بچه هام آواره

سن سال کم هم نداریم ک نفس جوانی داشته باشیم

بیکاره الان پیک موتوری شده امروز میگفت خیلی کمرش درد گرفته اینقدر رو پوتور بوده میگفت خیلی گرم و سرد میشه رو موتور

لطفا برای شوهرم دعاکنید کار خوب پیدا کنه، بیکاره، درامدی نداریم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از امام زمان کمک بخواه خیلی موثره

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجودغریبی ساخته است🕊هر دو عالم نکند جای در آغوشم تنگ گر به اندازه ی شوق تو گشایم بغلی...❤"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم"همه دار و ندارم، هست و نیستم، کس و کارم، بود و نبودم، فدای "ایرانم"{♡هر لک یک کریم خان است هر لکستانی عاشق "ایران" است♡} •و ما تا زنده ایم و زندگی هست همیشه پارس میماند خلیجت•        نام کاربریم وُنون یکم هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

بیشتر ببینید
من قبلا ازت پرسیدمکدوم شهری ولی نمیگی که! خب بگو شاید یه کار بود

من سمت تابادم خراسان

شوهرم رفته جنوب بندرعباسه

میبخشید حرفه ای چیزی بلد نیست ساکن کدوم شهریت

بخدا بلده جوشکاری بلده نصاب جوش و اهن و اینا بلده چمد نفر بهش زنگ زدم پیگیرش نشدن اصلا

ی ذره زبونش مشکل داره

عزیزم استغفار ۴۰۰مرتیه ای امام صادق بخون.شبها هم واقعه بخون.اگه میتونی خودتم برو سرکار

زندگیم سرشار از عشق و نوره.سرشار از خوشبختی وسلامتی.سرشار از شادی و ثروت.سرشار از آرامش.💚💚💚
ماساژش بده قدر همین تلاششو بدونخدا به زندگیتون برکت بده

۲ماهه بیشتره رفته چنوب تنهای

من و بچه هام اینجا تنها

بندرعباس چراشما سمنان و گرمسار بهت نزدیکترهمیتونه بره اونجا؟ برای کار؟

خیلی دوریم هزار کیلومتر فاصله اس