2777
2789
عنوان

با این ویژگی های شوهرم بنظرتون سرو گوشش میجنبه

| مشاهده متن کامل بحث + 694 بازدید | 30 پست
خوب پس چی شده

گفتم ک تحت تاثير همون برنامه هاس بهش توجه نکن

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتم ک تحت تاثير همون برنامه هاس بهش توجه نکن

شایدم ابنطوریه ک میگی 🤔 یعنی انقدر غرق این برنامه عشق ابدی شده ک توهم میزنه 

حالا تو میگی یعنی این کاره هست یا نه 

مستعد خیانته بنظر

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
بیشتر ببینید
شایدم ابنطوریه ک میگی 🤔 یعنی انقدر غرق این برنامه عشق ابدی شده ک توهم میزنه حالا تو میگی یعنی این ک ...

اره بابا مغزش درگیر شده .

چی بگم والا حس میکنم دلش میخاد رابطه اون طوری رو تجربه کنه .

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

عجب .دو تا دختر خود جوش اومدن گفتن بیاید دوست باشیم !؟اون وقت توام باور کردی؟!احتمالا مغزش تحت تاثیر ...

لعنت ب کیبوردم این چیه نوشتم 

مردا و زنا قابل پیشبینی نیستن حقیقت#

دقیقا افرین ...

نزار ببینه این برنامه هارو مخصوصا اونی دختر پسرا همو انتخواب می کنن واینستا ممکنه با اونا مقایست کنه

نمیتونه جلوشو بگیره و اگ ام بخواد بگیره همسرش کنجکاو میشه و بیشتر و یواشکی میبینه 

🚶🚶🚶

بچه ها این عشق ابدی چه کوفتیه؟سریاله؟

سمتش نرو .ی برنامه ساختن مضحک