2777
2789

اومدیم برا بار اول خونشون 

کادو رو دادیم با ذوق باز کرد و یکم شیرین زبونی کرد

شوهرمم بهم گفت یاد بگیر از این دعاها بکن 

منم گفتم خوب بود از این زنا میگرفتی چرا دختر آروم گرفتی 

به نظرتون چرا این حرفو زد؟ من چیکار کنم واکنشم چی باشه ؟

از اولم می ترسیدم میگفتم این یه پسر شیطون و برون گراست با من درونگرا شاید نسازه 

حالا بهونه میگیره 

خب من میتونم خودمو عوض کنم؟ 

خدایا شکرت که هستی =)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اگه فقط قشنگ دعا کرد و قشنگ تشکر کرد که حرف بدی هم نزده خیلی خوبه آدم موارد مثبت رو از کسی یاد بگیره

سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بیشتر ببینید

شخصیتت رو نمیشه عوض کنی نظر شخصیه من اینه هر کس یه شخصیتی داره و آدمها با تفاوتهاشون کنار هم قشنگن اما حس کردم همسرت دوست داره اجتماعی تر باشی مثلا خواهرش ذوق خودشو از کادو نشون داد و تشکر کرد؟این ربط به شخصیت نداره گلم و اگر برداشتم درست باشه شما هم کسی کار خوبی برات انجام داد به روش خودت سپاسگزار باش برداشتم درسته؟انگار درست متوجه منظورتون نشدم

این کاربری دست دو نفره. (خدایا شکرت برای ‌وجودت )

منم از تعارف تیکه تیکه کردن متنفرم 

فقط جواب تعارف دیگران رو میدم 

ولی خودم اصلا اهل تعارف و احوال پرسی نیستم

آقایون متاهل، لطفا به جای درخواست دوستی به زنای مردم، برید با زن معصوم خودتون که صبح تا شب درگیر بچه داری و خانه داریه دوست شید و محبت کنید، حق داره به گردنتون و در برابرش مسئولید.🛑درخواست دوستی پذیرفته نمیشود.🛑

بیشتر ببینید

خوبه اتفاقا برون گرایی مرد با درون گرایی زن .. 

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بیشتر ببینید