2777
2789
عنوان

اختلاف منو جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 998 بازدید | 25 پست
همه مناسبتا پیام میدادم بهش سلام و حال واحوالشون میپرسیدم بعد اون مینوشت.سلام.ممنون

استارتر جان

بعضیا مدلشون اینطوریه ها

یک کتاب براشون سلام علیک و احوالپرسی پی ام بدی

در جواب فقط مینویسن

سلام.ممنون

انقدر خودم بدم میاد از این نوع جواب دادن ها

آدم تو ذوقش میخوره

میگه کاس اصلا پی ام نمی دادم

ولی متاسفانه خیلی ها اینجورین

بعضی سختی ها،آدم رو قوی نمیکنن.پیر میکنن!!!!
جاریم پیش من غیبت خانواده شوهرمو کرد بعد من چیزی به کسی نگفتم خودش به همه گفته بود سوگل غیبت شما رو ...

وای اگه اینجوری کنه اونموقع چیکار کنم.ب اینش فک نکرده بودم.حالا ک فک میکنم بیخود کردم اصلا همون کاریش نداشته باشم بهتره🤣چوک خیلی چرب زبونه و مجلستو ی تنه دست میگیره حرف میزنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

استارتر جان بعضیا مدلشون اینطوریه ها یک کتاب براشون سلام علیک و احوالپرسی پی ام بدی در جواب فقط م ...

ن اخه قبلا اینجوری نبود .میگم ک چرب زبونه خیلی و از اینا بود ک سلام گرم میدن و کلی احوالپرسی

بابا ول کن ..البته اگه خیلی درگیرشی یه کادو بگیر براش بگو اونموقع جوون بودم و خام .....البته این بگم حتی اگه باهاش صمیمی شدی به هیچ وجه بد خانواده شوهر و پیشش نگو تحت هیچ شرایطی حتی اگه اونم چیزی گفت تو نگو ...خطرناکه حسن

چرا میخوای با جاریت گل و بلبل باشین؟اونم اون جاری که بهت همچین حرفی زده،همون سلام و خدافظ و حفظ احترام کافیه

خشم بیش از حد گرفتن وحشت ‌آرد و لطف بی‌وقت هیبت ببرد ،نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند...
ن اخه قبلا اینجوری نبود .میگم ک چرب زبونه خیلی و از اینا بود ک سلام گرم میدن و کلی احوالپرسی

خب پس شما خودت همون جوری که هستی باش

خوب باش

میخواد بفهمه

میخواد نفهمه

مهم شمایی که مطمئنی مثل یک انسان واقعی رفتار کردی

منم همین جورم

خانواده خودم(زنداداش و ...) یا همسرم،گاهی آدم حسابم نمیکنن.سرد برخورد میکنن.اما من باز با این وجود احترام و گرمی خودم رو دارم

خیالم از بابت خودم راحته که من کم نزاشتم

بعضی سختی ها،آدم رو قوی نمیکنن.پیر میکنن!!!!