2777
2789
درامد من به هرحال بیشتر خواهد بود میترسم ببینه فتنه کنه وگرنه دنبال شاگردم کنارم تنها نباشم

یه پیشنهاد دوستانه:هیچی از درآمدت از مشتری و ... نگو اصلا

لایک نکن هموطن،اگ خودم گفتم لایک کن🥲😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این چرخ خیاطی های کامپیوتری جدید آمده. عکس بهش می دی خودش برات همون شکل گلدوزی می کنه.  اصلا نیازی به خواهرت نداری هم سریع تر هست هم همه گلدوزی ها یه شکل و یه دست درمیاد

هر گاه دلت پر شد از غم و غصه ها؛ خم شو و به خاک بیفت ؛" این نسخه‌ای است که خداوند برای پیامبرش پیچیده است : ما قطعا می‌دانیم و اطلاع داریم، دلت می‌گیرد، به خاطر حرف‌هایی که می‌زنند. سر به سجده بگذار و خدا را تسبیح کن  سوره حجر۹۸ "

بیشتر ببینید
میخوام حسودی نکنه بهم واقعی خواهر باشیم

یه مثلی تو ذهنت داشته باش.  چون تو سگ گاز نمی گیری فکر نکن اونم تو رو گاز نمی گیره 

چون تو حسودی خواهرت نمی کنی فکر نکن اونم به تو حسادت نمی کنه!  

هر گاه دلت پر شد از غم و غصه ها؛ خم شو و به خاک بیفت ؛" این نسخه‌ای است که خداوند برای پیامبرش پیچیده است : ما قطعا می‌دانیم و اطلاع داریم، دلت می‌گیرد، به خاطر حرف‌هایی که می‌زنند. سر به سجده بگذار و خدا را تسبیح کن  سوره حجر۹۸ "

بیشتر ببینید

خواهرمنم خیلی به من حسودی میکنه،،مثلا باشوهرم دعواش شد کلی حرف بد زد حالا رفت وآمدنداریم ومطلقه اس ازاین عصبانیه که من به خاطرش طلاق نمیگیرم ،،هرروز خونه مادرمه ومن دوماه یک بار میرم ولی همون یک بار هم دعوا راه میندازه که خواهرم امروزنباید بیاد من میام 

یه بارمادرم دعواش کرده بود که زیادبازارنره ( من خیاطم وماهی یکی دوبار میرم بازار) گفته بود برو دخترت روجمع کن کل شهر دارن حرفشو میزنن هر روز بازاره ،،،من خیلی کم بازار میرم اصلا وقت ندارم

آنکه پس ازتو مرادرآغوش بگیرد خاک است🌹🌹

خواهرمنم خیلی به من حسودی میکنه،،مثلا باشوهرم دعواش شد کلی حرف بد زد حالا رفت وآمدنداریم ومطلقه اس ا ...

یکم پیش مامانم زنگ زد منو دعوا گفتم مادر به من چه ازاینجور موضوعات خواهرم هرچن بینتون گذشت به من نگو لطفا دختر من یه دوستی داره همسایه روبه روی همیم هرروز خدا میاد خونه ما توکوچه بودیم بادختر من رفتن عروسکاشونو ازخونه همسایه بیارن من هرچی صدا زدم حدود ۵دقیقه موندن اونجا دل نمیکند دختر من ازاتاق این دوستش بیان بیرون حالا خواهرم رفته اونو به مادرم یه داستان دورو درااااااااز به مادرم الکی گفته بیصاحاب گذاشته بچرو رفته خونه همسایه زلیل بشه خداکنه بمیره خواهرم بخاطر آبروم چون جاری همیم صدامو در نمیارم 

یکم پیش مامانم زنگ زد منو دعوا گفتم مادر به من چه ازاینجور موضوعات خواهرم هرچن بینتون گذشت به من نگو ...

وااا،باخواهرت جاری هستی☹️☹️این دیگه خیلی بده

آنکه پس ازتو مرادرآغوش بگیرد خاک است🌹🌹