2777
2789

میدونه و چشمش میبینه تودوختام حرفه ای هستم وکلی هم مشتری تومدت زمان کم جمع کردم الان دنبال مغازه ام خودشو کلی به درودیوار زد تا شوهرش بزاره بره خیاطی یادبگیره نزاشت اخرسر انلاین گلدوزی رو لباسو کم کم داره یادمیگیره تقریبا خوبه 

حالا میگم این که توخونه نمیتونه مشتری جذب کنه من انشالله یک هفته الی۱٠روز خیاطیوبازمیکنم هرکی دورد لباس میدوزم کنارشم لباس تولیدمیکنم برافروشمم انشالله میگم دست اینم بگیرم بعد یادم میاد حرفهاش پاپس میکشم

فعلا کسب و کار خودت راه بیانداز بزار کاسبیت جون بگیره. بعد خیریه راه بیانداز و دست این و اون بگیر 

هر گاه دلت پر شد از غم و غصه ها؛ خم شو و به خاک بیفت ؛" این نسخه‌ای است که خداوند برای پیامبرش پیچیده است : ما قطعا می‌دانیم و اطلاع داریم، دلت می‌گیرد، به خاطر حرف‌هایی که می‌زنند. سر به سجده بگذار و خدا را تسبیح کن  سوره حجر۹۸ "

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا کسب و کار خودت راه بیانداز بزار کاسبیت جون بگیره. بعد خیریه راه بیانداز و دست این و اون بگیر

خخ همین اول کاری ازیه مغازه سفارش لباس رفتم برافروشش پولشم نقد کف دستم 

چه خواهری از صد تا دشمن بدتره با این شریک نشی تمام مشتری هات رو میپرونه وقتی هدفتون چیزی باشه کسی نمیتونه مانع و سد بشه شما اگر هدفت هست مغازه بزن ..‌.

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

بیشتر ببینید
به من حرف زیاد زد پیش مشتریامم کلی بدازکارام گرفته بود الکی اوناهم اومدن بهم گفتن

پس چه کاریه آدم سمی کنار خودت نگه می داری؟  می خواهی کار خیر کنی چهار رکعت نماز شب بخون!   می خواهی برای خواهرت کار خیر کنی چند تا نخ و پارچه گلدوزی براش بخر!  

ولی یه خوبی در حق هر دوتون بکن و زیاد تو کاسبی خودت نیارش که هم گند می زنید به کاسبی هم گند می زنید به رابطه خواهریتون!

هر گاه دلت پر شد از غم و غصه ها؛ خم شو و به خاک بیفت ؛" این نسخه‌ای است که خداوند برای پیامبرش پیچیده است : ما قطعا می‌دانیم و اطلاع داریم، دلت می‌گیرد، به خاطر حرف‌هایی که می‌زنند. سر به سجده بگذار و خدا را تسبیح کن  سوره حجر۹۸ "

بیشتر ببینید

پس بچسب به کارت.  تو که خیریه راه نیانداختی. بعضی ها جنبه شراکت و دلسوزی ندارن

بیشتر ببینید
پس چه کاریه آدم سمی کنار خودت نگه می داری؟ می خواهی کار خیر کنی چهار رکعت نماز شب بخون! می خواهی ...

راس میگی عزیزم پس اصلا جلوش نمیگم چیزی من ساده ام خیلیییی حسودی ندارم نسبت بهش کلا این جاریمم هست جلو خونواده شوهرتم بد میگه ازمن

ما شاء الله. زیاد هم بیان نکن. صدقه و خیرات فراموش نشه.

کدوم شهر هستی؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
بیشتر ببینید