2777
2789
عنوان

کسی بوده شوهرش خیلی بداخلاق بوده باشه بعد خدا تقاص بکشه

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 30 پست
نمیره ملعون نمیره

باید برع چون اینا مشکلات روانی دارن آدم سالم نرمال رفتار میکنه ودنبال آرامشه اینا دنبال دعوا اونم اصلا سر هیچی اگ نرفت خودت برو دکتر رفتاراشو بگو ببین دارو میده بهت بهش بدهی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه سعی کنه صبورتر باشه حتی بخاطر حرف خدا بیماری اعصابش هم خوب میشه بیماری اعصاب انقدرها هم مهم نیست ...

مشکلش اینه سریع قضاوت میکنه بد برداشت میکنه آخه تو خانواده اش باباش همین مشکلات رو داشته مثلا بین این وخواهرش فرق می گذاشتن اونو کلاس ثبت نام میکردن اینو هیچی برااون وسایل لباس جدید میگرفتن اسن هیچی باباشم از این ادمایی بوده که با مامانش همیشه دعوا داشته رفیقاشو میاورده خونه اینا روحشون به خاطر خانوادشون مریضه باید حتمااا دارو بخورن البته من خودمم خانوادم هزار تا مشکل دیدم ولی خیلی صبورترم مثل این نیستم بستگی به جنبه ذات آدم هم داره

اوج نیاز به پدرم از دست دادمش روزای سخت داشتم ولی ازدواج خوبی داشتم ولی متاسفانه اخلاقم خیلی بده در ...

برای خودت هدفی داری که بهش علاقه داشته باشی یا مهارتی که بخای رایگان آموزش بدی مثلا تو مسجد فرهنگسرا تا شاید حالت خوب بشه 

برای خودت هدفی داری که بهش علاقه داشته باشی یا مهارتی که بخای رایگان آموزش بدی مثلا تو مسجد فرهنگسرا ...

خیلی دوست داشتم درس بخونم ورزش کنم فعالیتی داشته باشم اما با مادر شدنم همه چیز تموم شد دست تنها با بچه فوق العاده بد آروم و مریض بعدشم خدا خواسته دوباره بار دار شدم بازم دست تنها .روزی نیست که نگم بیچاره بچه هام با اخلاق بد من

مشکلش اینه سریع قضاوت میکنه بد برداشت میکنه آخه تو خانواده اش باباش همین مشکلات رو داشته مثلا بین ای ...

مادرشوهرمنهم بیماری اعصاب داره یعنی اجی پدرمو درآورد بخاطر بدبینیش... دکتر اعصاب فقط میگه محیط تنش نباشه که مریض فکر می کنه بقیه باید خوب باشن تا مریص نشه که نمیشه 

بعصی دکترها بیمار رو راهنمایی می کنند راه نشون میده که هر چی شد صبوری کن ببخش یا برای هدفت تلاش کن خودتو درگیر هدفت کن تا افکارت تورو درگیر نکنه

خیلی دوست داشتم درس بخونم ورزش کنم فعالیتی داشته باشم اما با مادر شدنم همه چیز تموم شد دست تنها با ب ...

تو بارداری خب فشار رو ادم زیاده

کلیپهای انوشه رو گوش بوده اروم میشی یا سی دی اش از ۴۰۰تومن هست فیلمهای روانشناسی 

مشکلش اینه سریع قضاوت میکنه بد برداشت میکنه آخه تو خانواده اش باباش همین مشکلات رو داشته مثلا بین ای ...

یه نکات تغذیه ای که سر بیماریشون یادگرفتم

دارچین گلاب گل گاوزبون خوبه و حتما با عسل یا یه چیزشیرین زعفرون حتما بده تاثیر داره

رب عدس فلفل ترشیجات اصلا بهش نده و تو غذا نریز  کلا تا حالا حالش خوب بشه تاثیر دارن عزیز 

من شوهرم خوش اخلاقه متاسفانه خودم بد اخلاقم و خودم میدونم اما اصلا نمیتونم جلو خودمو بگیرم دعا کنید ...

منم اخلاقم تنده و کنترلش سخته...خیلی ناراحتم بخاطرش

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜
بیشتر ببینید

انشالله که خدا به راه راست هدایتش کنه

تو طب سنتی افراد با مزاج صفرا تند و آتیشی هستن و زود عصبی میشن یا اگه صفراشون بزنه بالا یا حرارت کبد باز اخباقشون تند میشه

بهش مواد گرم‌و خشک‌نده چون صفرا رو می‌بره بالا

موادغذایی خنک‌کننده مثل چای ترش بده بهش

عرق کاسنی بده 

خنکی بده بهش ببین بهتر میشه

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

بیشتر ببینید