2777
2789
عنوان

چجوری تو دوران خودت خز بودی توصیف کن

| مشاهده متن کامل بحث + 1835 بازدید | 125 پست
پاچه شلوار تا میزدم😆لی از اینا که برچسب نگین بود مانتو های تنگکلیپس دکلره به صورت و دست و پا یه ...

وای کیلیپس....😁😁😁

❌️🚫⛔️⛔️لطفا در تاپیک هام پست نذارید.چون شاید بعدا بخوام پاک کنم.ممنونم.⛔️⛔️❌️🚫

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ریمل نمیزاشت مدرسه مجبوری ژل  مو میزدم هرکی میگفت چه مژه هایی و دست میکشیدن که تو ریمل زدی منم باافتخار میگفتن نه نزدم ولی به دوستام میگفتم ژل زدم🤪🤣

💞منیمالیست 💞

رژ پررررنگ میدم کاملا هم خارج خط لبم افتضااااااحالان همش میگم به خانواده محترم یه بنده خدایی نبود بگ ...

🤣🤣🤣فقط احساس تاسفت😂

خالمو آوردم تو سایت😁✌🏻کاربریش با منه ،منو خالم شماو همه🍃ما به درد بی‌کسی های خود عادت‌کرده‌ایم،نیمه‌شب‌ها تا سحر به‌غصه‌خلوت‌کرده‌ایم،بی‌وفایی در مرام ما نمی‌گنجد ولی.......     بی وفایی کرده با هرکس رفاقت کرده ایم!

بیشتر ببینید

از لحاظ سیبیل و ابرو پر مو نبودم 

ولی کلا زشت بودم اصا قیافه و عکسای 12 تا15 سالگیمو میبینم دلم میخاد گوشیو بشکنم 

و واقعا نمدونم خانوادم چطوری خجالت نمیکشیدن منو میبردن بیرون 

و لباسای خیلی زنونه و بی ریخت 

یبار رفتم دیت تو این رنج سنی بودم با شلوار اسکینی و مانتو ابروبادی گشاااااد مناسب 80 کیلویی بعد من همش 40 کیلو بودم و کفش پاشنه بلند 

ایییییی کاش اون چند سال از حافظه ی خودم و اطرافیان حذف شه

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

بیشتر ببینید

یک مدل مانتو شلوار اومده بود کرم رنگ بود پشتش یک بند بود اونو طوری محکم میبستیم کمرمون میشد ساعت شنی برای هر کی محکم تر می‌بست خفن تر بود 

کلیپیس که دیگه نگم برات برای هر کی گنده تر ابهتش بیشتر 

خط لب مشکی با رژ قرمز 

کفش سوسماری 

روسری کوتاه الان بهش میگن مینی اسکارف 

یک جین داشتیم در همه رنگ 

زدن گل برگ رز سرخ بجای لاک روی ناخن هامون 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
بیشتر ببینید

کلاس هفتم

با کلی پشم

رژ اناری دوران عقد مامانم

با پنکیک مامانم که رنگش برای دوستان اهل آفریقای جنوبی بود

با رژ گونه سرخابی پررنگ

شال ده رنگ

مانتو زرد

شلوار سفید

کفش مشکی

کیف قرمز

کلیپس اندازه کله خودم

ده تا دستبند

جوراب عروسکی

کافیه یا بازم بگم؟

این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

برای عروسی داییم یه پیراهن قرمز پوشیدم 

یه کلیپس هم گذاشتم با شال قرمز و جوارب شلواری سیاه 

موهای دستام هرکدوم دومتر بودن خودم سفید بودم ولی موهای بدنم مشکی

با سیبلا و ابروهای پر و یه دونه هم رژ قرمز 😂😂😂

همش جلو دوربین بودم  😐😐

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‌‌ پسرنازم برای دیدنت لحظه شماری میکنم😍                      تاحالا یه دبیر دینی پایه دیده بودید 🤨 من یه دبیر دینی پایه ام همه بچه ها دوستم دارن😁😁💕                           عاشق شغلمم با عشق به بچه ها دین عربی رو یاد میدم نه بازور و دستور با مهربونی و ملایمت و داستان های قشنگ🤍

بیشتر ببینید
خیلی ساده بودم همیشه کلا نه ارایش نه جلبتوجه نه هیچی ولی قدم خیلی بلند بود و لاااغرم بودم کلا هرجا و ...

منم لاغر بودم بهم میگفتن اسکلت

واق شدم بهم میگن قابلمه 

متاسفم واسه حرف مردم ،الان دیگه لاغر نمیشم😐

خالمو آوردم تو سایت😁✌🏻کاربریش با منه ،منو خالم شماو همه🍃ما به درد بی‌کسی های خود عادت‌کرده‌ایم،نیمه‌شب‌ها تا سحر به‌غصه‌خلوت‌کرده‌ایم،بی‌وفایی در مرام ما نمی‌گنجد ولی.......     بی وفایی کرده با هرکس رفاقت کرده ایم!

بیشتر ببینید