2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهرش با اون ماشین کار هم میکنه،

شبها همیشه توی ماشین می خوابند

امسال هم پسرشون کنکور داره

البته خانمش میگفت ما با مخالفت خانواده هامون ازدواج کردیم و اونها هیچ حمایتی رو ازاول از شون نکردن

شهر بزرگم حاشیه شهرم رفت وآمد دارم ندیدم تا حالا 

مگر معتادو کارتن خواب 

شهر بزرگ اگر اهل کار کردن باشی اینقدر درمیاری که یک خونه نقلی یا یک اتاق  پایین شهر اجاره کنی پس اگرم کسی چنین شرایطی داره از بی عرضگی خودش هست 

شوهرش با اون ماشین کار هم میکنه،شبها همیشه توی ماشین می خوابندامسال هم پسرشون کنکور دارهالبته خانمش ...

از اول تو ماشین بودن؟

بچه این ۱۸ سال تو ماشبن بزرگ شده؟

یعنی چی آخه مگه میشه😐

در حال تثبیت وزن😎
از اول تو ماشین بودن؟بچه این ۱۸ سال تو ماشبن بزرگ شده؟یعنی چی آخه مگه میشه😐

نه از سال ۹۹ توی ماشین زندگی می‌کنند 

البته توقع شون بالاست

میگن حاشیه شهر و پایین شهر مدارس و معلم‌های خوب واسه پسرمون نداره

باید به هر قیمت شده بالاشهر زندگی کنیم

لای این معتادهایی که میبینین کارتون خواب شدن بعضیاشون آدم حسابی بودن ک به این روز رسیدن !

عزیزم میدونم هیچکس از شکم مادر معتاد نبوده مرسی ک گفتی

ادم حسابی سراغ اینچیزا نمیره

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

بیشتر ببینید