2777
2789
عنوان

جای من بودین چه میکردین

125 بازدید | 13 پست

با یکی از مامانی همکلاسی دخترم دوستیم

خونشون با ماشین 10 دیقه از ما دورتره

بعد حس میکنم این خانم داره از دوستیمون سؤاستفاده میکنه

دوبار ازم پول قرض خواسته نزدیک 300 تومن من دادم بهش

حدود چهار پنج بار تو مدرسه جلسه بودنی زنگ زده برم دنبالش بریم

هم بردم هم برش گردوندم خونه ش

پارسال مامانا رو بردن اردو چون چهارتا بچه داره دلم سوخت گفتم تو چیزی نیار من براتون لقمه و میوه و...میارم

ولی احساس میکنم کم کم داره سؤاستفاده میکنه

تا اسم جلسه و...میاد فورا میگه ماشین دستته بیا دنبالم باهم بریم

الان امروز بازم اردو بود یه تعارف نکرد که تو چیزی نیار و من اینبار میارم ولی از صب زنگ پشت زنگ که ماشین دستته بیا باهم بریم

بنظرتون حسم درسته یا اشتباه میکنم؟

چقدر بگم زمان درستش میکنه ولی برعکس،داره بدتر میشه؟

سوال داره؟دوبار بهش رو بزن ببین چ جوابتو میده اگه رد کرد و بهونه آورد دیگه محلش نزار 

هرکه عیب دگران،پیش تو آوردو شمرد                                          بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد🙂                        

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نه کلا از این زنای پررو هست که روش بدی واویلا من از این همسایه ها دارم حتی سلامم نمیکنم وگرنه ده دوره اومده بودن تو خونمو نمیرفتن

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

بیشتر ببینید

کاش پولشو نمیدادی میگفتی از حسابت کم میکنم 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
پس حسم درستهمرسی ازتونمنم دیگه کاری نمیکنم براشبدهکارش نیستم که

تازه فهمیدی؟ این تا دست از سرت برداره کچلت میکنه دیگه رو نده

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

بیشتر ببینید
کاش پولشو نمیدادی میگفتی از حسابت کم میکنم

من متأسفانه روم نمیشه

اخلاقمو شوهرم میدونه برا همین یبار شوهرم پرسید گفتم آره خیلی وقته پس داده 

حالا من خودم

با مامان اون یکی دوستِ دخترم رفتیم کافه مطمئنم نزدیک 700 800 خرج کرد

منم کلی برای دخترش کادو گرفتم نزدیک 500 اینا

حالا میگم یبارم من ببرمش کافه که دینی گردنم نمونه

این خانم فهمید گفت ولش کن توهم

پولداره پول داره خرجت کرده🫢 

چند بار به همسرت بگو برسونتت و به اون خانم بگو با شوهرم میرم نمیتونم بیام دنبالت

ولی گهگاهی اگه میتونی ببرش، با ۴ تا بچه اگه وسیله نداشته باشه  واقعا سخته. البته بدون چمداشت و برای خدا انجام بده. 

چند بار به همسرت بگو برسونتت و به اون خانم بگو با شوهرم میرم نمیتونم بیام دنبالتولی گهگاهی اگه میتون ...

منم دلم سوخته براش اونهمه بردم و آوردم

ولی حس کردم نمیخاد پول اسنپ بده و منو گیر میندازه

فک کن من با شوهرم رفتنی حتی جلسه نیومد

منم دلم سوخته براش اونهمه بردم و آوردمولی حس کردم نمیخاد پول اسنپ بده و منو گیر میندازهفک کن من با ش ...

شما از این دوستی منفعت هم میبرید؟ یعنی ایشون تاحالا کمکی کردن یا شده درخواستی داشته باشین و انجام بدن؟ 

شما از این دوستی منفعت هم میبرید؟ یعنی ایشون تاحالا کمکی کردن یا شده درخواستی داشته باشین و انجام بد ...

نه هیچی

فقط چون دوست صمیمی نداشتم ماه محرم هماهنگ میکردیم با هم میرفتیم حسینیه