2777
2789

من تو زندگیم یه گره و مشکل دارم و اوضاعم اصلا خوب نیس ، بعد اگه با یکی بحث کوچیکم بشه یا حرف بزنم همینو میزنه تو سرم که خدا چیکارت کنه اگه آدم خوبی بودی  الان زندگیت خوب بود 

حقیقتا از بس دارم گریه میکنم که ..... 

البته قایمکی 

چون برام خیلی سخته این حرف و رفتار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشیدا خاک تو فرق سر کسی که مشکلتو میکوبه تو سرت

الان دارم گریه میکنم 

حقیقتش خیلی برام سخته و خجالت میکشم که این چیزا میگن ، باورم شده که واقعا خیلی بدم که زندگیم این مشکل رو دارم 

نه این حرفا فقط از زبون ادمای احمق و سطحی میاد بیرون

یه نکاه به دورو برت بکن یه سری ادم رو ببین مردم رو به چه روزی انداختن خودشون تو بهترین امکانات و شرایط زندگی میکنن اگه برای ادم مشکلی پیش میاد ممکنه بخاطر تصمیمای غلط خودش یا اطرافیانش باشه که تو هول و بلا میوفته 

نه همیشه بخاطر این نیست

البته میتونه کارما هم یاشه درصورتی که توبه و جبران نکرده باشه

اما ممکنه خیلی چیزای دیگه هم باشه

امتحانش ، برای رشدش ، درسی که دنیا میخواد بهش بده تا بزرگ بشه و رشد کنه ، حتی گاهی اوقات طلسم و دعا میتونه باشه و خیلی وقتا هم نتیجه اشتباهات و انتخاب های اشتباه خود آدم هست

مثلا کسی که اعتیاد رو اتتخاب کرده و میگه چرا زندگیم سیاهه

الان دارم گریه میکنم حقیقتش خیلی برام سخته و خجالت میکشم که این چیزا میگن ، باورم شده که واقعا خیلی ...

نه عزیزم هممون تو زندگی مشکل داریم 

اون ادمی که مشکلتو میکوبه تو سرت دوستت نیست دشمنته 

یه ادم سمی هست

یا باید تهدیدش کنی به قطع رابطه 

یا هم حقشو بذاری کف دستش

نه گلم همه مشکل دارن و کسی بی مشکل نیست فقط ادمای ابله خودشون رو درجایگاه خدا میدونن و قضاوت میکنن

منم حالم خوب نیست مشکل دارم نمیدونم چرا خدا حل نمیکنه💔

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید