2777
2789

سلام دوستان شما جای من بودید کدومو انتخاب میکردید؟

داخل ی شرکت ب عنوان کار آموز حسابداری بعد ۳ ماه اگه اوکی شدم استخدام هزینه ایاب و ذهابم داده میشه اگه ن ک هیچ 

داخل ی فروشگاه هایپرمارکت فروشنده ماهی ۱۷ تومن با بیمه ی هفته آزمایشی و در هفته ی روز اف در ماه دو روز و نیم مرخصی

هر کدوم هم ک برم میخام کلاس حسابداری رو برم حتما 

بنظرتون کدوم؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دومی 

اولی اینقدر ازت بیگاری میکشن اخرم که اصلا استخدام نمیکنن

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

من انقدر از این کارآموزی ها ضربه خوردم که دیگه عمرا برم. همش سرکاریه پول ندارن نیرو بگیرن، سه ماه سه ماه به بهانه کارآموزی آدمای جدید میارن که کاراشونو راه بندازن وگرنه تو اگر نحوه کار طرف برات مهمه خب یا ازش رزومه بگیر یا نهایت با یه هفته کار میفهمی چند مرده حلاجه. یا استخدام نمیکنن یا بعدش یه حقوقایی میگن که خودت با پای خودت بری. در صورتی که طبق قانون اداره کار کارآموز حقوق داره

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»