2777
2789
عنوان

امروززززز جنوب جهنمهههههههههه🥺🥵

| مشاهده متن کامل بحث + 1055 بازدید | 110 پست
خوش ب حالت قم هستین

اگه به علتی غیر حرم اینو میگید باید بگم اصلا هم اینطور نیست😑😂

هزاربار‌پیاده‌طواف‌کعبه‌کنی‌قبول‌حق‌نشودگر‌دلی‌بیازاریپدرم‌ کوروش و‌ مولایم‌ علیست؛خدا نسبت به بندگانش لطیف و مهربان است[شوریٰ,آیه 19]کسی کز بدی دشمن میهن است به یزدان که بدتر ز اهریمن است✋🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه به علتی غیر حرم اینو میگید باید بگم اصلا هم اینطور نیست😑😂

چرااااا

هم حرم دارین

هم ب تهران نزدیکین

هم ب شمال و مشهد 

خیلی هم ترافیکی و شلوغ نیست 

میتونی کاشان و مشهد اردهال برین خیلی خوبه که

داغ دل ما را فقط دریا کند خاموش.(ده بار ترکیده)

چراااااهم حرم دارینهم ب تهران نزدیکینهم ب شمال و مشهد خیلی هم ترافیکی و شلوغ نیست میتونی کاشان و مشه ...

مشهد که نزدیک نیست😂

هزاربار‌پیاده‌طواف‌کعبه‌کنی‌قبول‌حق‌نشودگر‌دلی‌بیازاریپدرم‌ کوروش و‌ مولایم‌ علیست؛خدا نسبت به بندگانش لطیف و مهربان است[شوریٰ,آیه 19]کسی کز بدی دشمن میهن است به یزدان که بدتر ز اهریمن است✋🏻

یعنی خاستیم بیایم مسافرت😂🤣پشیمون شدم دیگه

بیایین ولی از جنوب نسبتا خنک تره🤣

درک کردن یه هنره قاعدتا هرکسی هنرمند نیست.هرسوالی راجب داروها داشتین میتونین ازم بپرسین به عنوان کسی که داروسازی خونده سوالاتتون رو پاسخ گو هستم.