ی جمله ای چیزی بگید ک قشنگ باشه قبلش اونو بگم بعد بگم بله
من خیلی کمرو و ساکتم ب زور تو جمع حرف میزنم
حالا نامزدمم گیر داده اون روز باید یجوری بله رو بگی ک همه بشنون چیکار کنممم🫠😂
من 18 سالمه و نامزد علی اقام😁با این نامزدی خیلی تیکه و طعنه هارو ب جون خریدم و گاهی ناراحت میشم ولی خب بازم برگردم عقب همینکارو میکنم چون از نظرم علی دقیقا همون مرد ایده آل منه و چ الان ک 18 سالمه و چ ده سال دیگه در نهایت علی یا یکی مثل علیو انتخاب میکردم و خوشحالم ک الان پیداش کردم چون میتونم بقیه مسیر زندگیمو با اون ادامه بدم😁حالا اگه اینقد امضامو خوندی میشه ی صلواتم برامون بفرستی ک زودتر شرایط جور بشه و عروسی کنیم🥲💗💗
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگر از من بپرسن قشنگترین واژهای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه میکنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچهها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم میکنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمیده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙
من 18 سالمه و نامزد علی اقام😁با این نامزدی خیلی تیکه و طعنه هارو ب جون خریدم و گاهی ناراحت میشم ولی خب بازم برگردم عقب همینکارو میکنم چون از نظرم علی دقیقا همون مرد ایده آل منه و چ الان ک 18 سالمه و چ ده سال دیگه در نهایت علی یا یکی مثل علیو انتخاب میکردم و خوشحالم ک الان پیداش کردم چون میتونم بقیه مسیر زندگیمو با اون ادامه بدم😁حالا اگه اینقد امضامو خوندی میشه ی صلواتم برامون بفرستی ک زودتر شرایط جور بشه و عروسی کنیم🥲💗💗
اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمیشود، اما همه چیز میگذرد.حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑 منم کوروشو پادشاه جهان به شاهی من شادمان مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بینبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤ اوست کوروش، پسر بهشت در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک