2777
2789

بنظرتون برم یا نه من سالی یبارم نمیبینمش

کل فامیل هستن اونارم زیاد نمیبینم 😂

اگه بخام برم لباس چی بپوشم😐

کراپ کت مناسب این فصل نیس دیگه

وای

پایان قصه است دیگر همینجا... آنجاست شاید پایان دنیا...      امضام یه قسمتی از یه کلیپ کودکانه اس که دوستش دارم مثل ی کاربر مثلاروشن فکر فکرنکنید منظورم تلاش نکردنه😁🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشوهرت یا پدرمادرت؟

زنونه است

مامانم اینا میرن 

پایان قصه است دیگر همینجا... آنجاست شاید پایان دنیا...      امضام یه قسمتی از یه کلیپ کودکانه اس که دوستش دارم مثل ی کاربر مثلاروشن فکر فکرنکنید منظورم تلاش نکردنه😁🤍

نرو اینجوری دغدغه لباسم نداری تازه بیشتر هم به چشم میای میگن نیومد😂😂

شوخی کردم خواستی بری خودتو بزن به اینکه خیلی کار داری مثلا گوشیتو جواب بده انگار از سرکار بهت زنگ زدن😂😂 

بنظرم وقتی میگی همتون رو دعوت کرده، به دعوتش احترام میذاری اگه بری 

واسه لباس هم یه چیزی بپوش ک علاوه بر شیک بودن توش راحت باشی 

چون قاعدتا یکم معذب هستی دیگه دغدغه لباسم نداشته باشی 

magic comes in pices🧚🏻‍♀️معجزه ذره ذره اتفاق می افتد💫

برو کلی خوش بگذرون لباس راحت بپوش تی شرت گشاد شلوار بگ

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
برو کلی خوش بگذرون لباس راحت بپوش تی شرت گشاد شلوار بگ

میخوام رسمی باشه