2777
2789

من اصلا حساس نبودم .چند بار با برادر م و همسرش سفر رفتیم  و هیچی نمیفهمیدم یا اصلا تو این باغ ها نبودم .تا ی بار می‌خواستیم جای بریم ک بحث لباس شد زن داداش م گفت من مانتو مشکی دارم نمیپوشم دیگه نوعه .گفت نکنه همون مانتو مشکی ک تو سفر پوشیده یود رو میگه .منظورش تنگ بود .یبار دیگع ک سفر رفتیم داشتیم تو آشپزخونه ظرف میشستیم اینم ظرفا آورد دیدم از پشت ی لحظه نگاش کرد واقعا عصبی شدم آدم غریبه ی چیزی هر بار جمع خانوادگی هست اعصابم بهم میریزه 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

چقد بد به مه یا فقط یک نفر نگاه می کنه

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چ هیزع مردا همه همینن

همه نه چشم و دل پاک هم توسون پیدا میشه

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم 

مگه میشه چشم بسته ظرفا رو بیاره ؟ یخورده منصف باشیم 😅

نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد 
مگه میشه چشم بسته ظرفا رو بیاره ؟ یخورده منصف باشیم 😅

خانم ها نگاه ها رو میشناسن

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
با این حرف مردا همه همینن به اسی دلگرمی نده من اطرافم اینطور مردی نیست حواسمم کامل به ادما هست

منم متوجه‌ نگاه آدم ها هستم .مثلا یکی از دوستام شوهر ش اصلا توجه ب هیچی نداره ن پوشش ن تیپ کسی واقعا آدم راحته کنارشون .

بعضی مردا تا یه باسن برجسته میبینن چهار چشی میرن روش

بله .زن  داداشم همینطوره ژنتیکی خودش دوست نداره البته و رفتار بدی ازش ندیدم ک مثلا بخواد جلب توجه کنه یا حرف و شوخی نامربوط کنه

این نگاه سنگین نیست نگاه سنگین رو نخاستن و بی ارزش حساب کردن طرفهاین نگاه چشم پلاشتیه.یا هیزی هست

بله من متوجه‌ نگاه آدم ها میشم