2777
2789

پوستم گندمی موهای ضخیم مشکی دارم.کسس هست با شرایط من رفته باشه نتیجه بگیره؟اسم دستگاه رو میخوام بدونم چی خوبه و اینکه خاصیت سفید کنندگی هم داشته باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کندلا راضیم

پیامی به بنده های دل شکسته از طرف پروردگار     من هستم... هنوز خدایت همان خداست! هنوز روحت از جنس من است! اما من نمی خواهم تو همان باشی! تو باید در هر زمان بهترین باشی.نگران شکستن دلت نباش! می دانی؟ شیشه برای این شیشه است چون قرار است بشکند. و جنسش عوض نمی شود و می دانی که من شکست ناپذیر هستم و تو مرا داری برای همیشه! چون هر وقت گریه می کنی دستان مهربانم چشمانت را می نوازدچون هر گاه تنها شدی، تازه مرا یافته ای چون هرگاه بغضت نگذاشت صدای لرزان و استوارت را بشنوم، صدای خرد شدن دیوار بین خودم و تو را شنیده ام! درست است مرا فراموش کردی، اما من حتی سر انگشتانت را از یاد نبردم! دلم نمی خواهد غمت را ببینم می خواهم شاد باشی این را من می خواهم تو هم می توانی این را بخواهی خشنودی مرا من گفتم : وجعلنا نومکم سباتا (ما خواب را مایه آرامش شما قرار دادیم) و من هر شب که می خوابی روحت را نگاه می دارم تا تازه شود نگران نباش! دستان مهربانم قلبت را می فشارد.شب ها که خوابت نمی برد فکر می کنی تنهایی ؟ اما، نه من هم دل به دلت بیدارم! فقط کافیست خوب گوش بسپاری! و بشنوی ندایی که تو را فرا می خواند به زیستن
بیشتر ببینید
من تعریف کندلا رو خیلی شنیدم اما خیییلی جلساتش گرونه تقریبا توتالشو میگه ۱۴۰۰،چند جلسه نتیجه گرفتی؟

۷ جلسه رفتم دیگه بعضی جاهام چندتا مو در میاد 

پیامی به بنده های دل شکسته از طرف پروردگار     من هستم... هنوز خدایت همان خداست! هنوز روحت از جنس من است! اما من نمی خواهم تو همان باشی! تو باید در هر زمان بهترین باشی.نگران شکستن دلت نباش! می دانی؟ شیشه برای این شیشه است چون قرار است بشکند. و جنسش عوض نمی شود و می دانی که من شکست ناپذیر هستم و تو مرا داری برای همیشه! چون هر وقت گریه می کنی دستان مهربانم چشمانت را می نوازدچون هر گاه تنها شدی، تازه مرا یافته ای چون هرگاه بغضت نگذاشت صدای لرزان و استوارت را بشنوم، صدای خرد شدن دیوار بین خودم و تو را شنیده ام! درست است مرا فراموش کردی، اما من حتی سر انگشتانت را از یاد نبردم! دلم نمی خواهد غمت را ببینم می خواهم شاد باشی این را من می خواهم تو هم می توانی این را بخواهی خشنودی مرا من گفتم : وجعلنا نومکم سباتا (ما خواب را مایه آرامش شما قرار دادیم) و من هر شب که می خوابی روحت را نگاه می دارم تا تازه شود نگران نباش! دستان مهربانم قلبت را می فشارد.شب ها که خوابت نمی برد فکر می کنی تنهایی ؟ اما، نه من هم دل به دلت بیدارم! فقط کافیست خوب گوش بسپاری! و بشنوی ندایی که تو را فرا می خواند به زیستن
بیشتر ببینید
پوستت گندمی بود؟ چند جلسه رفتی نتیجه داده

اره . برا من از همون جلسه ی اول ریزش سکه ای داشتم . الان جلسه 7 رو همین دیروز پاهام کامل ریختن . زیر بغلم نصفه ریخته . دستامم نصفه ریخته . بیکینی هم یک سومش حدودا از بین رفته . بعد یه نکته هم باید رعایت کنی اینکه قرص زینک به هیچ وجه در طول لیزر نخوری چون باعث میشه موها نریزن . من با مامانم رفتم مامانم قرص زینک میخورد خبر نداشت منم نمیدونستم قرص زینک میخوره که بهش بگم نخوره ، اون الان یه جلسه از من بیشتره جلسه هشته ، یک سوم منم ریزش مو نداشته ولی من رعایت کردم خیلی اثر کرد روم

دیدنی ، مثل ماه شب 🌙 

واقعادردنداره من میرم کندلافقط ازدردگریه می کنم

اره اصلا درد نداره . خنک کنندگیشم بالاست اصلا حس نمیکنی . فقط بیکینی درد داره که من 20 دقیقه قبل از اینکه برم پماد زایلاپی میزنم بی حس میشه دیگه هییییچی حس نمیکنم . بنظرم یبار تیتانیومو امتحان کن 

دیدنی ، مثل ماه شب 🌙 

دردداره؟؟چندجلسه رفتین من ۳جلسه میگم ولش کنم ازدرد

۷ جلسه اره یکم درد داره ولی قابل تحمله میدونی یا چند درجه میزنه؟

بیشتر ببینید

کدوم شهری ؟ اگه تهران یا اطراف تهرانی مرکز لیزر خودم هست . فول بادی تیتانیوم 300 میگیره چون تازه باز کردن ارزون میگیره ولی خب نتیجش مثل هموناییه که بالای 1 تومن میگیرن . اگه خواستی بهت بگم

دیدنی ، مثل ماه شب 🌙