2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم قبلا خیلی راحت درس میخوندم متاسفانه فضای مجازی باعث شده تمرکز و حافظه ام ضعیف بشه....یه مدت تمرین کن تا دوباره مغزت راه بیفته

❌️🚫⛔️⛔️لطفا در تاپیک هام پست نذارید.چون شاید بعدا بخوام پاک کنم.ممنونم.⛔️⛔️❌️🚫

آره خیلی میخواد به خودم فشار بیارم تمرکز کنم به خاطر همین ازم انرژی میگیره نمیتونم هردو رو با هم ان ...

من اگه فکرم درگیر نباشه یه جای آروم با مدیتیشن یا آهنگ مطالعه کمی بهتر میخونم شما هم امتحان کن شاید نتیجده داد

منم قبلا خیلی راحت درس میخوندم متاسفانه فضای مجازی باعث شده تمرکز و حافظه ام ضعیف بشه....یه مدت تمری ...

دقیقا احساس میکنم مغزمو از دست دادم

ممکنه به خاطر سریال دیدن باشه ؟

آخه یه مدت به سریال دیدن اعتیاد داشتم🤦‍♀️

دقیقا احساس میکنم مغزمو از دست دادمممکنه به خاطر سریال دیدن باشه ؟آخه یه مدت به سریال دیدن اعتیاد دا ...

سریال که نه...ولی مثلا شنیدم اینستا تاثیر داره...و اینکهدخوبه یه مدت چونوفاصله گرفتی سختته...برای منم همینطوره نگران نباش...چون خیلی وقته چیزی رو سعی نکردم به  خاطرم بسپرم...درست میشه دوباره....زیاد تمرین کن.

سریال که نه...ولی مثلا شنیدم اینستا تاثیر داره...و اینکهدخوبه یه مدت چونوفاصله گرفتی سختته...برای من ...

انگار فراموش کردم چطور باید درس بخونم 

قبلا یه بار یه چیزو میخوندم ولی الان🥲

انگار فراموش کردم چطور باید درس بخونم قبلا یه بار یه چیزو میخوندم ولی الان🥲

اشکال نداره با تمرین دوباره مغزت مثل قبل میشه