2777
2789

واقعا الان ی نظر سنجی خوندم یارو نوشته بود پول اومده دستم قهوه ساز بخرم یا توستر ی سریا گفتن طلا😐😐حس میکنم اینا اصلا زندگی نمیکنن واقعا چرا؟؟؟؟ 

دوروز پیش تا لب مرگ رفتم فهمیدم فاصله مرگ و زندگی ۳۰ ثانیه هست جز خاطرات خوبت نمیتونی حتی ی انگشتر ببری اون دنیا بعد اون روز زیاد حرص نمیخورم حس میکنم اونایی هم که ن لباس خوب میپوشن ن چیز خوب میخرن فقط طلا میگیرن خیلی غافل هستن ی روز پیر با حسرت میشیم و طلاهام میمونه برای وارث چه کاریه زندگی کنید مسافرت برید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هم مسافرت میرم هم همه جوره خرج میکنم هم همینجور که گفتی طلامم میخرم چون عاشق طلام

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

بیشتر ببینید

منم درک نمیکنم 

از رفاه الان که نقده بزنی برای طلایی که شاید لازم بشه؟

استرس و ترس برادر مرگه. آرامش خودمون رو حفظ کنیم. هر چی پیش بیاد ما کنار هم هستیم. اگر بچه دارید حواستون باشه بهشون استرس ندید. اینم میگذره و انشالله خوب میگذره. به بچه ها نگاه کنید. توی هر شرایطی چیزی برای سرگرمی و بازی پیدا میکنن. ازشون یاد بگیرید. یه کودک هرگز بخاطر چیزی که پیش نیومده غمگین نمیشه

بیشتر ببینید
من هم مسافرت میرم هم همه جوره خرج میکنم هم همینجور که گفتی طلامم میخرم چون عاشق طلام

بله در کنار همه این کارا باید گاهی هم پس انداز و طلا خرید ن اینکه ی سری خانما واقعا زندگی نمیکنن مثلا دندوناشون همش خراب یا ی دست لباس خوب ندارن بعد دستاشون پر النگوعه 

طلا خریدن خیلی خوبه ولی هرچیزی حدی داره

آشنا ما بچه هاش یه دندون سالم ندارن یه لباس خوب ندارن خونشون خیلی کوچیک و منطقه بدیه غذا هر روزشون تخم مرغ و ملست و این چیزای سادست خودش میگفت عساله گوشت قرمز نخوردیم بعد هم وزن خودش طلا روشه

این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

یه وقت آدم پول اضافه داره طلا بخره خوبه،ولی یه چیزی لازم داری نخری بری طلا بخری اصلا خوب نیس،من ۱۳ سال تو یه واحد کوچیک که پدر شوهرم خریده بود زندگی میکردیم، خونه خریده بودیم مامان و خواهرم و دوستام میگفتن بشین همون جای کوچیک اجاره خونه خودتون رو بگیر،اصلا تو کتم نرفت،گفتم بابا از کجا معلوم من چند سال دیگه زنده باشم خیر پولمو ببینم

باید تعادل برقرار بشه،ن ب فکری پیری نباشی،ن ک حال رو از دست بدی 

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁