2777
2789
عنوان

ب استاد راهنما بگم باردارم یا نه

1177 بازدید | 79 پست

بچها من دانشجو دکترام این مدت داشتم رو بیان مسئله تزم کار میکردم و تا ۴ ماه پیش روتین دانشگاه میرفتم و معلوم نبود باردارم الان ماه اخرم همزمان استاد راهنما گیر داده برا بحث اپیدمیولوژی برم پیش یه استاد دیگه من نمیتونم تا دانشگاه برم اون استادم جواب تلفن دفترشو نمیده بعد این ک ب استاد راهنمام الان بگم باردارم و میخام همین ماه بزام شاخ درنمیاره یا بی اعتماد نمیشه بگه اصلا من بات همکاری نمیکنم چجوری بگم یا اصلا لازم نیست بگم یجوری بگم ک نمیتونم این ماه حضوری بیام ماه بعد 

استاد راهنمام خانمه جوانه حدودای خودمه بین ۳۴ تا ۳۹

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استخاره بگیر

بلد نیستم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید

بش بگو . چراباید این فکرو کنه؟ رابطه شما که دوستانه و صمیمی نبود که از اول بگی

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

بهش بگو حتما درکت میکنه

جدی ینی پیام بدم بهش ؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
بش بگو . چراباید این فکرو کنه؟ رابطه شما که دوستانه و صمیمی نبود که از اول بگی

ن میگم یوقت بگه عهههه این نمیتونه کار انجام بده 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
اره عزیزم باید بدونه حالام ندونه دو روز دیگه زاییدی نتونستی بری میخوای چجوری بهش بکی

یوقت منو وسط راه ول نکنه یا دلسرد نشه ازم؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید

بگو عزیزم 

مگه استاد دختر خاله هست که انتظار داشته باشه بارداری تون رو بهشون بگین...

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

بگو عزیزم مگه استاد دختر خاله هست که انتظار داشته باشه بارداری تون رو بهشون بگین...

باشه پس میگم خدا بخیر کنه🤣🤣🤣🤣

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
باشه پس میگم خدا بخیر کنه🤣🤣🤣🤣

نه بابا مگه خیلی باهاش اوکی بودی ؟

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫