2777
2789
عنوان

بچه هایی که ادبیات دارید

143 بازدید | 16 پست

یچه ها من تو طول سال درحد مرور خوندم 

اما از عید نخوندم حالا استرس گرقتم دیروز چون سرم خیلی درد میکرد دوتا درس بیستر نخوندم 

حالا یعنی اصلا دیگه شانسی ندارم برای نمره خوب؟

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی ممنونم که وقتی نیاز داشتم حالمو بد کردید

کی رو میخوای گول بزنی؟ 

نشستی تو سایت جای خوندن 

داری هی سوال میپرسی که میتونی یا نه ، مگه مسابقه شانسه؟ مشخصه هر چقدر بخونی نمره ات بالا تر میشه 

از طرفی ادبیات درس سنگینی هست. باید کلی از قبل خونده بشه . اگه نخوندی احتمالش خیلی ضعیفه نمره خوب بتونی بگیری مگر اینکه پایه ات قوی باشه. 

منتظر پاسخ های دلگرم کننده نباش، حقیقت رو بهت گفتم که نمیتونی.. پس جای این حرفا گوشی ببند برو سراغ درس.. حداقل اگه ۱۸ نشدی بتونی ۱۵ بگیری

این کاربری دست چندین نفر است. صاحب اصلی، نیایش

خوشحالم که یکی مثل خودم اومد همین که نگفتی نمیشه خیلی خوشحالم کرد

عزیزم نگران نباش بخون تا جایی ک میتونی 14 نمره معنیه یکم دستور یاد داشته باشی 17 راحت میشی نگران نباس

امسال مهر دانشجو دارو ام 😉🥰 

کی رو میخوای گول بزنی؟ نشستی تو سایت جای خوندن داری هی سوال میپرسی که میتونی یا نه ، مگه مسابقه شانس ...

میشه از تاپیکم برید بیرون نترسید من توی نی نی سایت ول نمیچرخی فقط نیاز داشتم ببینم بچه ها هم مثل منن یا نه شما خودتون همیشه با انگیزع هستید؟چتونه واقعا چرا اینقدر آدما اینجا اینجورین حالا تو منو ناراحت کردی چی بهت رسید واقعا که

عزیزم نگران نباش بخون تا جایی ک میتونی 14 نمره معنیه یکم دستور یاد داشته باشی 17 راحت میشی نگران نبا ...

الکی استرس گرفتم اما 17هم‌ کارمو راه نمیندازه پارسال با شب امتحان شدم نزدیک 17امسال سال دوممه بخاطر همین نگرانم

الکی استرس گرفتم اما 17هم‌ کارمو راه نمیندازه پارسال با شب امتحان شدم نزدیک 17امسال سال دوممه بخاطر ...

اها خب رقابت سنگینه برای رو 18 باید خیلی تلاش کرد 

کلیپ هم نگاه میکنی؟

امسال مهر دانشجو دارو ام 😉🥰