2777
2789

بچم چهار سال و دو‌ماهشه حاضر نیست خودش پشتشو بشوره دستشویی هم فرنگیه  براش جایزه گرفتم اما لجبازی می‌کنه میگه هنوز بزرگ نشدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سنتی ندارین ؟

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

بیشتر ببینید

زوده برای اون‌

پسر من تا هفت سالگی بدش میومد. بعدش هم خیلی اذیت کرد دیگه بهش گفتم اول با دستمال پاک کن بعد دست بکش

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هاییدارد. به میزانی که با سنت‌های الهیهمراه شوید، نصرت الهی را دریافتمی‌کنید و پیروزی دین خدا به دستشما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  
بیشتر ببینید

هنوز زوده

یک ماه مونده بود ب پنج سالگی بهش گفتم خودش شست

فقط چندبار هی بهم نشون میداد ببین تمیز شستم بهش گفتم میدونم تمیز میشوری دیگم هیچی نمیگه 

فقط مشکل اینه باید شلوارشو کامل در بیاره

امسالم باید بره پیش دبستانی

موندم اونجا چیکارکنه

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

بیشتر ببینید

بچه من پنج سالشه دسشویی شماره ۲ خودشو نمیشوره میگه کثیفه بدم میاد منم نمیدونم چیکار کنم وگرنه ادار میشوره خ.دشو

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
بیشتر ببینید
هنوز زودهیک ماه مونده بود ب پنج سالگی بهش گفتم خودش شستفقط چندبار هی بهم نشون میداد ببین تمیز شستم ب ...

از همین الان باهاش تمرین کن 

بگو شلوارتم کثیف یا خیس شد طوری نیست 

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام ❤️