2777
2789

یه مدت صورتم مات و کدر بود خیلی ناراحتم کرده بود 

خداروشکر دیروز حس کردم تغییر کردم دارم کم کم جون میگیرم صورتم به نسبت شاداب تر شده 

روزای اول زایمان خیلی زرد و بی روح شده بودم 

داشتم دیوونه میشدم بخدا 

تو این مدت بعد زایمان ابروهامو میکرو کردم پاکسازی عمیق انجام دادم صورتم مرتب اصلاح میکنم 

دیروزم مژه هامو اکستنشن کردم 

ناخنامو کاور کردم 

پولمو جمع کنم میخام فیلر گونه بزنم 

فیلر لبم فعلا نیاز به تمدید نداره 

خلاصه جونم براتون بگه نمیتونم صورت زشت تحمل کنم واقعا دست خودم نیست نمی‌دونید بخاطر صورتم چقد گریه کردم 😐💔 

لوازم آرایش قبلیامو انداختم دور جدید گرفتم 

میخام روتین پوستی هم داشته باشم 

میخام ادایی زندگی کنم از این به بعد حتی تو خونه هم به خودم برسم 🥰💪🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش به حالت 

من ۶ ماهه زایمان کردم وقت نکردم تو آینه خودمو نگاه کنم که بدونم چه تغییری کردم

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.

بیشتر ببینید
خوش به حالت من ۶ ماهه زایمان کردم وقت نکردم تو آینه خودمو نگاه کنم که بدونم چه تغییری کردم

من وقتایی که مامانم نیس نمیرسم غذا بخورم 

مامانم کمکه بدون مامانم نمیتونم اصن 

من وقتایی که مامانم نیس نمیرسم غذا بخورم مامانم کمکه بدون مامانم نمیتونم اصن

خدا مادرتو حفظ کنه بنده خاص خدایی انشالله روزای خوبی در پیش داشته باشی

مادر من سر زایمانم اومد یه جنگم به پا کرد رفت😂😂😂

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.

بیشتر ببینید
نگران نباش چند ماه دیگه دوباره همون قبلی میشی

انشالله خدا از دهنت بشنوه

بیشتر ببینید
میگی زشتیعنی نچرالت زشته؟

صورت بعد زایمانم اذیتم میکرد 

مث قبل شاداب و سرزنده نبودم 

من قبل زایمانمم نچرال نبودم یه کارایی کردم 

فقط بخاطر سزارین و آزمایش های پست سر هم کلی خون از دست دادم رو پوستم تأثیر داشت کم خونیم