2777
2789
چ ربطی داره!وقتی ۲۳ بودی ینی احتمال بارداری هس باید تیترربتا بدیتشریفم میبردی دکتر همینو میگف

میدونم. وقتی بی بی چک دیروز هاله داره ومثبته بتا روی مرزه امروز منفی خب حتنا بتا افت کرده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم. وقتی بی بی چک دیروز هاله داره ومثبته بتا روی مرزه امروز منفی خب حتنا بتا افت کرده

چرا برا از بتا انقد مقاومت میکنی!

باید فردا بری تیتر بتاتو کامل کنی ب بی بی چکم ربط نداره

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
من بتام ۱۰۰ بود اما بیبی چک دوتا زدم منفی بودن

مارک جی بود؟ من مدیکور زدم.دیروز و پریروز بعد از ۱چ دقیقه شروع ب هاله انداخت.تو تامیکها لکسشون هست. امروز بعد از ۲۰ دقیقه شروع کرد هاله انداختن کمرنگ تر از دیروز

دارم گریه میکنم دیروز تا حالا رو ابرا بودم بعد از ۴ سال انتظار

بارداری عزیزم شک نکن 

من ۴ روز پشت هم بی بی چک میزدم 

گاهی کمرنگ ترمیشد 

چقد به خودم استرس الکی دادم 

با خودت مهربون باش ،دیگه بی بی چک نزن

دارم گریه میکنم دیروز تا حالا رو ابرا بودم بعد از ۴ سال انتظار

گریه نداره ک بچه شدی صبور باش بارها بی بی مثبت داشتم بتام صفر بوده شمام برعکس این موضوع

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

برو بتا باز چاره ای نیست زیر ۱۰ شد ینی منفیه

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید

عزیزم از بیبی چک چه انتظاری داری یه کیت تشخیصه نمیتونه آنچنان دقتی داشته باشه که تو با رنگش عدد بتا رو بفهمی ممکنه یه کیت باعدد کم پررنگ بشه یا یه کیت با عدد بتا بالا کمرنگ باشه 

تا خدا هست پریشان نشود خاطر من🌙