2777
2789
عنوان

خسته شدم از دست مای بیبی بچم

127 بازدید | 20 پست

چرا جنسا انقد مزخرفه 

من مارک مای بیبی خریدم سایز ۳ خریدم دستشدیی کردنی میزنه بیرون 

۴ گرفتم همینطور

مارکشو عوض کردم همینطور 

خونه و زندگیم خراب شد 

اعصاب برام نمونده

متاهل💍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منم همین مشکلو داشتم با مارک مای بیبی یا مولفیکس . ببم سبز گرفتم عالی نه پس میده ن بچه پاش میسوزه گیاهیه . امتحان کن . بعدم پوشکو قشنگ وسط پای بچه بزار 

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .
من همچین مشکلی با مارک مای بیبی و مولفیکس نداشتم. شاید لازمه کمی زود به زودتر تعویض کنی

ن اصلا ربطی ب زود عوض کردن نداره اگه الان عوض کنم ۲ دقیقه بعد دستیویی کنه یکم ک تکون بخوره از پوشک میزنه بیرون

متاهل💍
اره من میدیدم ولی وقتی پوشکش پاره میشد

پاره میشه ک اره هس ولی من همینجوری ام میبینم گاهی خیلی مادرا میگن میبینینن

یبار ک کلا بچه رو بغل گرفتم یهو پوشک از کنارش ترکید

برای سلامتی و سالم بودن دختر قشنگم لطفا صلوات بفرستید❤
ن اصلا ربطی ب زود عوض کردن نداره اگه الان عوض کنم ۲ دقیقه بعد دستیویی کنه یکم ک تکون بخوره از پوشک م ...

عه

شاید پسرفت کرده جنساشون:/ من از پوشک گرفتمش دیگه یک ساله. ولی هرازگاهی یه وقت هنوز استفاده می‌کنیم

واقعا؟قیمتش چطوریه؟چقد با مای بیبی و مولفیکس فرقشه

الان نمیدونم چقد شده من دیگه پارسال از پوشک گرفتم . ی بسته کوچیکشو بگیر امتحان کن .( ببم سبز )

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .