2777
2789

اخه هرچی که بخوایم تحقیق کنیم صد برابر بهترش هوش مصنوعی میگه

متولد ۷۷ نیستم 😊همینطوری نوشتم سنم یه چندسالی بالاتره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای امروز اسگولش کردم هوش مصنوعی رو.نوشتم دلم گرفته میخوام خودکشی کنم.گفت نه من میدونم حالت بده.اینکارو نکن.برو پیش مشاور و اینا.گفتم گرون میگیرین.پول ندارم.گفت میدونم ولی مراکز رایگان چی میدونم فلان موسسه.با عصبانیت نوشتم ولم کن به من آدرس نده.من از آدما بریدم.نوشت آروم باش.بخودت مسلط شو....واس که جقدر خندیدم🤣

وای امروز اسگولش کردم هوش مصنوعی رو.نوشتم دلم گرفته میخوام خودکشی کنم.گفت نه من میدونم حالت بده.اینک ...

اسم خود.کشی میاد قاطی میکنه خخ

خیلی خیلی اشتباه می کنه. من تا بخوام اشتباهای اونو تصحیح کنم ترجیح می دم خودم بنویسم. چون برای فهمید ...

اخه خیلی به هر موضوع مسلطه .میترسم بخوام مقاله بنویسم ارزشی نداشته باشه چون خب اطلاعات این از من بیشتر خخ