2777
2789

درسته خودم نوجوون بودم و این اشتباهو کردم و قطعا اونموقع کسی بهم میگفت حرف گوش نمیکردم

ولی واقعا من نوجوونی نکردم و هر نوجوونی واقعا طفل معصومه نباید تو این سن درگیر این اشتباها بشه...

کاش کاش کاش همشون بدونن زندگی خیلی بزرگتر از یه دالگوز بی ریش افندیه،که بحاطرشون زندگیشونو تباه نکنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقااااااااا خوشحالم که تو نوجوونیم اینو فهمیدم و درک کردم

مقصدمان یکی بود، اما مسیر هایمان فرق داشت. آن ها می‌دویدند..اما من می جنگیدم با دستانی که برای رسیدن کافی نبودند..

اره واقعا خیلی بده تو سن بالاهم خیلی وقتا روحیه طرف اسیب میبینهواسه نوجوون که دیگه بدترم هست

حالا من بهترین رابطه رو دارم،منظورم واقعا عاشق و معشوقیم باز یه دنیا پیر شدم 

کاش یکی منم حالی میکرد

به من کسی حالی نکرد ینی کسی انقد بهم نزدیک نبود که بدونه و اهل جالی کردن باشه کلا کسی ام تو اون سن نمیتونه چیزی رو حالی کنه به آدم. مگر اینکه بچه از ترس شدید از مامان بابا نره سمت این چیزا

مقصدمان یکی بود، اما مسیر هایمان فرق داشت. آن ها می‌دویدند..اما من می جنگیدم با دستانی که برای رسیدن کافی نبودند..