2777
2789
عنوان

بچها اعصابم از نامزدم خورده😪

211 بازدید | 4 پست

من خوابگاهم بعد از صبح تا ۷شب کلاس داشتم بینهایت خستم

بایدم ساعت ۵صبح بیدار شم 

چشمامو به زورر باز نگهداشتم چون خوابگاهم طبیعتا بجها سرصدا دارن و درو میکوبن بهم 

منم بدخواب میشم و تپش قلب میگیرم

بخاطر همین مجبورم بیدار بمونم تا ۱۲ که خاموشیه

بعد بهش میگم میگه مشکل خودته خوابت نمیاد

اگر خوابت میومد میخوابیدی با هرسرصداییم بیدار نمیشدی

حق دارم عصبی شم؟

واقعا رومخخخ

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

بیشتر ببینید
راست میگ خب من خسته بودنی رو سنگم میخوابم

وقتی بدونی اگر بخوابی یکی درو محکم میکوبه بهم و تو تپش قلب میگیری

بازم میخوابی؟🤔

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی بدونی اگر بخوابی یکی درو محکم میکوبه بهم و تو تپش قلب میگیریبازم میخوابی؟🤔

درم بکوبه بقیه باز میگنن بعدم مردا کلی نگرن خیلی تپش قلب و اینا تو کتشون نمیره شوهر من امتحان داشت ما ۶ راه افتادیم بریم نهران بخدا نیم ساعت مونده برسیم خوابش برد تو ماشین زد بغل گفت خوتبم میاد نمیتونم رانندگی کنم بیخیال امتحان شد خوابید بعدم برگشتیم تو با این جنس از استرس و تپش حرف نزن

درم بکوبه بقیه باز میگنن بعدم مردا کلی نگرن خیلی تپش قلب و اینا تو کتشون نمیره شوهر من امتحان داشت م ...

😂😂😂واقعا خوب گفتی

بیشتر ببینید