2777
2789
عنوان

کنار کسی باشید دهنش بوی بد بده چچوری بهش میگید

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 38 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید به مثال غیر محسوس بزنی مثلا بگی خمیر دندون نعنایی اذیتمومیکنه خمیر دندن بدون طعم میشناسی؟یا بگی مبخوام برم داروخونه نخ دندون بخرم میای  یر راهدبریم مثال های دندونی  بزن

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

هرموقه همچین تاپیکی میبینم یاد دوران راهنماییم میوفتم ک همکلاسیم کنارم مینوشت🥴بدون صبحانه و مسواک میومد مدرسه اینقد هم بام صحبت میکرررد ک نگو فقط بهداشت دهانیش نبود حتی حموم هم نمیرفت لباساشو نمیشست فک کن یه جوراب یه هفته تو پااات باشه

تنش ترش کرده بود از بس اب ندیده بود

یسری یکی بش گف دندونات رسوب بسته چرا مسواک نمیزنی خراب میشن دندونات،میگف چرا مسواک بزنم ک خراب نشدن،بلخره ک خراب میشن😐💔

او تا به ابد. M💍                                                           متاهل متعهد😌                                                                        #نه به نژادپرستی                                        

من آخرین بار که قرار بود به یکی از همکارام بگیم که بو میدی و ...

همه ی همکارا گفتن تو بگو چون رک حرف میزنی

منم دیدم تنها راهش اینه که توی جمع به همه بگم

همه رو جمع کردم و گفتم توی خونتون شاید بخواید کاملا راحت باشید و خیلی چیزا رو رعایت نکنید اما توی جمع یه جیزایی رو باید رعایت کنید که اولیش بهداشت فردی هست.. ما که نباید بوی بد کسی رو تحمل کنیم . پس لطفا رعایت کنید .

من آخرین بار که قرار بود به یکی از همکارام بگیم که بو میدی و ...همه ی همکارا گفتن تو بگو چون رک حرف ...

افرین خیلی خوب و مودبانه گفتی، خوشم اومد😉

او تا به ابد. M💍                                                           متاهل متعهد😌                                                                        #نه به نژادپرستی