2777
2789
عنوان

لباس چی بپوشم برای عروسی داداشمم 😂😐 فقط خانوما بیایینننن

| مشاهده متن کامل بحث + 601 بازدید | 33 پست
موهام مردونس... یعنی تا جای گردنمم نمی‌رسه بازم میشه اکستنشن کرد ؟؟

اره من ديدم موي كوتاه پسرونرم اكستيشن مي كنن فقط بايد جاي خوب بري

ولي جدا سعي كن موهات پسرونه نزني زياد همه زيبايي زن يا دختر به موي بلندشه 

خدايا شكرت❤️🧡💛💚🤍💜💖💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر دایی من هم موهاش کوتاه بوداکستنشن کرد و مو اضافه کردلباس هم تهران زندگی می کنی؟

نه گلم مشهدی ام 

ی سوال دختر دایی تون موهاش تا کجا بود ؟؟

من موهام به گردنمم نمی‌رسه چون مردونس ، بازم میشه انجام داد؟؟

موهاتو میتونن اضافه کنن یا اکستنشن کنی یا مصنوعی بزاری 

اگرم کوتاه بهت میاد که هیچ 

لباس ام تا نری پرو نکنی نمیشه 

برو آماده بخر که مطمئن باشی بهت میاد   ، نهایت اینه که یکم تنگ میکنی

😂😂🌝اومدمم

خووودااا

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

بیشتر ببینید

منم موهام کوتاه فردا عروسی پسرخاله مو بزارم 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

تو ک میدونستی عروسی دارین کاش موهات کوتاه نمیکردی..

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
بیشتر ببینید
موهام خیلی کوتاهه دیگه عزیزم به گردنمم نمی‌رسه خخخ

موهاتو برو آرایشگاه اکستنشن می‌کنه خیلی عالی میشه 

لباس هم یه پیراهن بلند بگیر ولی دخترونه باشه چون خواهر داماد هستی خیلی تو چشمی دیگه 

لباس شیک مجلسی بپوش 

موهاتتو مردونه زدی؟؟🤣🤣پسرونه خب چرا زدی مگ نمیدونسی عروسی داداشتهموهاتو اکستنشن کن لباسم یه لباس ع ...

خب گلم یهویی اینا عقد کردن خخخخ

من قبلش زده بودم . موهام به گردنمم نمی‌رسه میشه بازم اکستنشن انجام داد؟؟

موهات اکستنشن کن

پیرهن مجلسی الان برات میفرستم

او تا به ابد. M💍                                                           متاهل متعهد😌                                                                        #نه به نژادپرستی                                        

موهاتو برو آرایشگاه اکستنشن می‌کنه خیلی عالی میشه لباس هم یه پیراهن بلند بگیر ولی دخترونه باشه چون خ ...

عزیزم میگم که موهام با این حالتی که داره ( یعنی به گردنمم نمی‌رسه بازم میشه اکستنشن انجام داد؟؟)

سوال بعدیم عروسی داداشم بعد از ماه محرم سفره.. باید کی انجام بدم؟