2777
2789

قبل از اینکه خودم رو بشناسم قبل ازاینکه تلفن همراه داشته باشم قبل ازاینکه نظر بقیه برام مهم باشه کودکی و نوجوانی زندگی برام شیرین بود چون فارغ از نظر بقیه فارغ از زیبایی و زشتی پوست و مو چاقی و لاغری و ازدواج و دغدعه کار و دغدغه خانواده با کلی ارزوی شیرین زندگی میکردم حدودا قبل ۱۶ سالگی....

ولی بعدش...

هوالمحبوب 💜

تازه بعد ۱۶ سالگی می فهمیم دنیا شوخی بازی نیست

هر گاه دلت پر شد از غم و غصه ها؛ خم شو و به خاک بیفت ؛" این نسخه‌ای است که خداوند برای پیامبرش پیچیده است : ما قطعا می‌دانیم و اطلاع داریم، دلت می‌گیرد، به خاطر حرف‌هایی که می‌زنند. سر به سجده بگذار و خدا را تسبیح کن  سوره حجر۹۸ "

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برا من از اولش هیچی نبود 

قبل و بعد رنج سنی خاصی هم نداره

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
بیشتر ببینید
خب رو خودت کار کن و پذیرش رو تمرین کن به خودتم برس تا جایی که لازمه

من دیگه خسته شدم هیچی نمیخدام رفتم تو سن ۱۸ سالگی روغن خراطین زدم صورتم ب بینی هم خورد بینی ام اونقدر خوشگل بود الان اطرافش ورم داره هیچگس زیاد نمیفهمه جز خودم وقتی چاق میشم صورتم یکنواخت چاق نمیشه میخوام برم داروی جمع کننده بزنم میگن برمیگردع به اول لاغری زیاد دارم قدم بلنده موهام بعد عقد ریخت خیلی عاشق موهام بودم لخت و خرمایی اونقدر ازم ایراد گرفت الان فکرمیکنم بدترینم درصورتی که اگه اون روغن نمیزدم بصورتم و تناسب وزن داشتم واقعا خیلییی زیبا هستم همه بهم میگفتن قبلا الانم دارم طلاق میگرم یهو دلم میگیره وسط هرکاری 🥺😔

هوالمحبوب 💜

زندگی نهایتش تا 18 سالگی، زیباست.

من تا هجده سالگی خیلی زندگیمو دوست نداشتم 

بهترین دوره زندگیم از حدود بیست و یکی دوسالگی شروع سد تا سی سالگی 

خیلی زندگی خوب و شادی داشتم 

از سال ۹۷که یهو اوضاع ایران رفت تو یه سرازیری دوباره زندگی برام سخت پ تلخ شد 

الانم مهاجرت کردم از همسرم دورم 

خیلی سخته 

من دیگه خسته شدم هیچی نمیخدام رفتم تو سن ۱۸ سالگی روغن خراطین زدم صورتم ب بینی هم خورد بینی ام اونقد ...

عزیزم عدم قرینگی صورتو همههههه دارن دیروز یه ویدیو دیدم صورت سلبریتیا و عدم قرینگیشونو نشون میداد بعد ادیت میکرد قرینه میشدن خیلی زشت میشدن اینو میگم چون خودمم اینطوری بودم و مدام فکر میکردم صورتم کجه واسه خودت برو باشگاه یه رژیم افزایش وزنم بگیر و بدنتو جوری که دوست داری بساز 

ژل و تزریقم نکن تروخدا تحت تاثیر جو اطرافیان ادما فقط طوری رفتار میکنن که خودت میخوای کسی ایراد گرفت ازت بگو من مشکلی تو خودم نمیبینم ولی شما دندونات فلانه/خودت خیلی چاقی و...خفه میشن دبگه 

طلاقم هیچوقت اخر مسیرت نیست یه شروع دوباره است ما فرهنگ بدی در مواجه با طلاق داریم اطرافیان خودم ازدواج دوم داشتن و اینقدر خوشبخت تر شدن که قابل مقایسه نیست 💓 

Enfj.ملی گرا.حامی محیط زیست،حیات وحش و حقوق بشر🌱🐋                                                                      
باهم اومدیم دوسال مرخصی گرفته بود و کنارم بود ولی الان در رفت و آمده چون شغل ایرانشو حیف بود ول کنه

با این پول بی ارزش ایران که خیلی سخته درآمد، اگه میتونه توی همون خارج کار جایگزین پیدا کنه بهتره

با این پول بی ارزش ایران که خیلی سخته درآمد، اگه میتونه توی همون خارج کار جایگزین پیدا کنه بهتره

درامد ایرانش خوبه 

اینجا یه مدتم کار کرد 

ولی سه چار سال مونده بازنشست بشه، تصمیم گرفتیم برگرده تا بازنشستگی   

بیمه درمانی  و وام و … شغل ایرانش خیلی خوبه 

حیفمون اومد بیست و چند سال زحمتشو بذاره کنار