2777
2789
عنوان

ای کیوتون چقدره واقعی بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 824 بازدید | 68 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم احساس میکنم خنگم.البته وسواس فکری دارم که اینقدر پایین اومده

ببین من ادم خنگ زیاد دید

ادم باهوشم زیاد دیدم

ادمای خنگ شدیدا خودشونو باهوش میدونن و یه درصد هم احتمال نمیدن که خنگ باشن یا دیگران چه حرصی از دستشون میخورن

یه دوستی داشتم کلاس زبان اون بنده خدا مشکل ذهنی هم داشت بعد من نمره هام بالا میشد خب میخوندم نمره هام اکثرا از تاپ استیودنت یه ذره پایین تر بود بعد به من میگفت که تو خوش شانسی که نمره ات بالا میشه یعنی نه هوششو با من مقایسه میکرد نه تلاش منو در نظر میگرفت 

ببین من ادم خنگ زیاد دیدادم باهوشم زیاد دیدمادمای خنگ شدیدا خودشونو باهوش میدونن و یه درصد هم احتمال ...

به نظرت برای ریاضی و برنامه نویسی هوش من کافیع؟

حالت خوبه؟114 بالاتر از معمولی هست...شما ای کیوت چنده که به 114 میگی مدرسه استثنایی باهوش؟

بابا ولمون کن، این ایموجی لامصب شوخی بودنو نشون نمیده؟؟؟؟ 🥸🥸🥸

من ب آدمی ک خوشگله ولی میگه زشتم یه متلک حوالش میکنم

به نظرت برای ریاضی و برنامه نویسی هوش من کافیع؟

ببین ادم باید از یه چیز خوشش بیاد

وقتی علاقه داشته باشی و بری تو دل کار دیگه هوش زیاد به کار نمیاد

مثلا دخترعموی من هوش ریاضی نداره ولی مثلا از کامپیوتر و گوشی خیلی سرش میشه و همه چیرو حفظ هست تو تنظیمات گوشی و ویندوز ولی من اینجور چیزارو هر وقت احتیاج داشته باشم میرم سمتش 

برنامه نویسی هم علاقه هست بیشتر 

البته برنامه نویسی حرفه ای رو نمیدونم ولی در حد واحدهایی که پاس کردم اره ریاضی و الگوریتم نویسیت باید خیلی خوب باشه و دقت بالا داشته باشی و نکته سنج باشی و اهل ابتکار و خلاقیت باشی