2777
2789

سلام. میرم بیرون دم پیش دبستان پسرم همه شاد و خوشحال و خندان خوشتیپ و حسابی به خودشون رسیدن. حالا من مریض کمرمو بسته بودم از درد. لنگ میزدم به خاطر درد سیاتیک پام. رنگ به صورت نداشتم به خاطر حالت تهوع بارداریم. چطوری بقیه سالمن و مریض نمیشن؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادم‌ سرطان هم داشته باشه تو موقعیت خوبی باشه حالش خوب میشه دردهایش یادش می‌ره بعد دوباره گرفتار روز ...

من یا کمرم درد میکنه یا پام یا دستام و سرم. دیشب تا صبح پیچیدم به خودم از درد صبح تا حالام دراز کشیدم از کمر درد

من یا کمرم درد میکنه یا پام یا دستام و سرم. دیشب تا صبح پیچیدم به خودم از درد صبح تا حالام دراز کشید ...

منم همینطور صبح باید ساعت 4 بیدار بشم برا نماز و بعد برم سر کار موقعه بیدار شدن انگار تریلی از روم رد شده نمیتونم بلند بشم زجر میکشم تا کمرم راست بشه بعد که نماز بخونم و حرکت کنم بهتر میشم تا بیام دوبتره خونه دردهام دوباره شروع میشه

منم همینطور صبح باید ساعت 4 بیدار بشم برا نماز و بعد برم سر کار موقعه بیدار شدن انگار تریلی از روم ر ...

خیلی اوضاع بدی دارم خونم گند گرفته ادم تمیزی بودم ولی الان کمرم و پا دردم نمیتونم بلند شم همش دراز کشیدم. بخدا دوستا و همکلاسیام میبینم غصم میگیره اینقدر سالم و شاد و خوش پوش هستن

مثل منی هم همه جای بدنم فرسوده شده ، هم حوصله هیچ کاری ندارم حتی دکترم نمی رم ولی بیرون از خونه یا جمع فامیل همه سالم و شاد و خوشحالن ، هم  روحی سالمن هم بدنی بر عکس من ، به خدا زن عموهام و عموهام و زن دایی هام که از من بزرگترن انقدر شادن و ذوق زندگی دارن ، همش بر می گرده به شرایط زندگی این مریضی ها جسمی هم مشکلش همون شرایط نه چندان خوبه زندگی