2777
2789
عنوان

واییی تو گروه

124 بازدید | 14 پست

مشترک با داداشم ک نمیدونستم بوده😵‍💫😵‍💫خیلی چرت و پرت گفتم 

مثلا تا حوصلم سر میرفت میگفتم مادر شوهر من کووووو😵‍💫😵‍💫یا با پسرا دعوا میکردم فحش میدادم 

بعدش یهو داداشم زنگ زد تو فلان گروه چ غلطی میکنی 

جرم داد تا کجا فحشم 

داد 

حالا چیکار کنم؟؟🥺💔😮‍💨ریدمممم

تفنگ نمی دانست!شکارچی نمی‌دانست ! خدا هم نمی‌دانست؟ ؟کبوتر برای جوجه هایش غذا میبرد🥺💔

🤣آب قطعه

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا دوس ندارم جات باشم خواهر نریدی اسهالی زدی اینم شانسه ک تو داری؟🤣🤣

خب  نگفتم کی دوست داره جام باشهه 

کمک پلیززززز

تفنگ نمی دانست!شکارچی نمی‌دانست ! خدا هم نمی‌دانست؟ ؟کبوتر برای جوجه هایش غذا میبرد🥺💔

🤣🤣🤣🤣با کسی ک رل نزدی با پسرا لاس اینا نزدی؟

نه لاس نزدم 

فق در همین حد مسخره بازی و یکم فحشکاری

با یکی دیگم در حال احوالپرسی 😮‍💨💔

خوبه جای شکرش باقیه بگو من فقط برا سرگرمی رفتم و دیگه هم نمیرم

میگه غلط کردی ک رفتی

میگه غلط کردی ک رفتی

خب منم تو گروه پسرا هستم مسخره بازی و اینا در میاریم و راجب کار و شغل و حقوق و بدبختی و گرفتاری ها و پرونده های دادگاهیمون هم در کنارش صحبت میکنیم البته من اونارو همه به چشم داداشم میبینم ولی فحشکاری زیاد میکنیم 

شوهرمم تو گروهه 

داداشامم که تو گروه نیستن  ولی  یکم سختگیرن اما نظر بدی ندارن

خب منم تو گروه پسرا هستم مسخره بازی و اینا در میاریم و راجب کار و شغل و حقوق و بدبختی و گرفتاری ها و ...

😮‍💨💔الان بهم حکم اعدام دادن